Aohmg zidna ogledala 3x uvećanje - 6/8 inča dvostrana okretna ogledala za šminkanje, produžetak od 12 inča, polirana hromirana obrada,8 inča
Newbie

Aohmg zidna ogledala 3x uvećanje - 6/8 inča dvostrana okretna ogledala za šminkanje, produžetak od 12 inča,

KM 2.33

Dostupno za naručivanje

Ogledalo za uvećanje na zidu - ovo ogledalo sa dvostrukim ogledalom je daleko efikasnije od sjedenja i nanošenja! Možete ga proširiti i vidjeti stražnji dio kose dovoljno dobro da sami napravite šišanje ili savršeno uhvatite svjetlo na licu dok se šminkate I lako se može preklopiti nakon što završite sa upotrebom. Svaka djevojka bi ovo trebala imati u svom kupatilu. Dizajn površine ogledala za šminkanje - izgled je jedinstven izvrstan, lijep, dvostrani dizajn, jedna strana je normalna, a druga uvećava (1x : 3x), vrlo je pogodna za šminkanje, što nas može učiniti jasnije pogledajte vlastito lice.Ogledalo se može rotirati i podešavati u rasponu od 360 stepeni. Dizajn okretnog ogledala za 360° - zidno ogledalo za šminkanje u kupaonici za 180 stepeni na dvije ruke i okretanje za cijelih 360 stepeni unutar okvira. Može se preklopiti o zid kada se ne koristi. Lična ogledala šminke-sva metalna konstrukcija sa bronzanom površinom ulja. Ulje protrljano Bronza radi s dekorom i izgleda otmjenije od ostalih zidnih ogledala. To je lijep i elegantan komad koji dodaje dašak klase kupaonici, spavaćoj sobi, hotelu itd. Ogledalo za uvećanje-dolazi sa pričvrsnim zavrtnjima za jednostavnu instalaciju. Ogledalo za šminkanje elegantnog dizajna, bilo bi pogodno za dekoraciju, šminkanje, nošenje kontakata i brijanje u luksuznim hotelima, banjama i kući. Proširivo Zidno Ogledalo Elegantnog Dizajna Ima Beskonačno Varijabilnu Okretnu Funkciju, Sklopivo Je I Podesivo Po Visini. Njegova Pomična Ruka I Hromirana Završna Obrada Čine Ovo Praktičnim I Ugodnim Za Oko.Specifikacija : - Uvećanje : 3x / 1x-Materijal : Mesing i visoko polirani hrom-prečnik ogledala : 8 inča - produžetak ruke : 12 inča-boja : Antique FEATURES : dvostrano ogledalo za šminkanje : jedna strana je standardno ogledalo, a druga strana je ogledalo za uvećanje od 3 x, idealno za dame dnevne šminke i brijanje Gospode.Proširivo ogledalo za kupatilo koje štedi prostor : može se proširiti i ima glatki dizajn koji se okreće za 360 stepeni kako biste bili sigurni da je svaki detalj vaše kose i šminke na svom mestu.

Specifikacija

- Magnification:
3x/1x
- Material:
Brass and high polished chrome
-Mirror Diameter:
8inch
-Arm Extension:
12inch
- Color:
Antique
FEATURES:
Double Side Makeup Mirror:
One side is a standard mirror and the other side is a 3 x magnifying mirror, ideal for ladies daily makeup and gentlemen shaving.:
SPACE-SAVING EXTENDABLE MIRROR FOR BATHROOM:
It's extendable and features a smooth 360-degree swivel design to make sure every detail of your hair and makeup are in place. When not in use, it can be folded against the wall :
MOISTURE AGAINST EXTENDABLE MIRROR BATHROOM:
This mirror has an attractive chrome finish that protects against moisture and condensation and is designed to be wall mounted:
NOTE:
Magnifying side:
You have to get close ( about 1-3in) to get a clear view or the image would be fuzzy cause it's functions is magnifying.
The other side is the normal side, you can see the image clear for normal distance. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine