Vifemify 21 odjeljak Drvena esencijalna kutija za odlaganje ulja multifunkcionalna noška poljska aromaterapijska kutija izvrsna izrada
Newbie

Vifemify 21 odjeljak Drvena esencijalna kutija za odlaganje ulja multifunkcionalna noška poljska aromaterapijska

KM 2.67

Dostupno za naručivanje

Uz ručicu, laganu težinu i jednostavan za nošenje, dobar izbor za salone i salone za nokte Postoji 21 prorez za skladištenje esencijalnih boca ulja, dovoljno da udovolje vašim potrebama. Dobro postavljeno, ušteda prostora, dobro za esencijalnu skladištenje i prikaz ulja. Napravljen od prirodnog drveta, sigurnog i ekološki prihvatljivog, mirisa i izdržljivog. Multi funkcionalna, izvrsna izrada, jednostavan i velikodušan izgled, može se koristiti za pohranu malih ukrasnih predmeta, rukotvorina, kozmetike itd. S ručicom, laganom težinom i jednostavnom za nošenje, dobar izbor za salone i salone za nokte. Postoji 21 prorez za skladištenje esencijalnih boca ulja, dovoljno da udovolje vašim potrebama. Dobro postavljeno, ušteda prostora, dobro za esencijalnu skladištenje i prikaz ulja. Napravljen od prirodnog drveta, sigurnog i ekološki prihvatljivog, mirisa i izdržljivog. Višestruko funkcionalno, izvrsna izrada, jednostavan i velikodušan izgled, može se koristiti za spremanje malih ukrasnih predmeta, rukotvorina, kozmetike itd. Karakteristike : s ručkom, lakom i jednostavnom za nošenje, dobar izbor za salone i salone za nokte. Postoje 21 Uredovi za skladištenje esencijalnih uljanih boca.made od prirodnog drveta, sigurna i ekološki prihvatljiva, bez mirisa i izdržljiva. Imate li pitanja nakon prijema proizvoda, molimo kontaktirajte nas putem e-maila u prvom stepenu i sigurno ćemo vam se vratiti što je prije Moguće. Specifikacija : Vrsta predmeta : Esencijalno skladištenje ulja Boxmaterial : Woodcolor : Kao što je prikazano na slici veličini slike : cca.6intotalna visina : cca.5insmall Veličina mreže : cca cca.2inlarge Veličina mreže : cca.6 Itweight : Cca.6 Ozaplikacija : Savršeno za prikazivanje fine kolekcije liste za šištanje ulja : 1 x esencijalna kutija za odlaganje ulja Napomena : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2 IN zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.

Specifikacija

Item Type:
Essential Oil Storage Box
Material:
Wood
Color:
As shown in the picture
Storage Box Size:
Approx. 22x14.7x4.1cm/8.7x5.8x1.6in
Total Height:
Approx.11.5cm/4.5in
Small Grid Size:
Approx.2.95x2.95cm/1.2x1.2in
Large Grid Size:
Approx.6.5x6.5cm/2.6x2.6in
Weight:
Approx.330g/11.6oz
Application:
Perfect for displaying your fine collection of oils
Package List:
1 x Essential Oil Storage Box
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine