Quul kozmetički kutija za odlaganje prozirne staklene šminke za šminku Kozmetički četkica Box Desktop Organizator Olovka za obrve
Newbie

Quul kozmetički kutija za odlaganje prozirne staklene šminke za šminku Kozmetički četkica Box Desktop

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Napravljen od stakla i bakra, kozmetička kutija ima dobru teksturu, čvrstu i izdržljivost Kozmetički organizator usvaja transparentni izgled dizajn. Vrlo je zgodno za izvadite i pohranite svoju kozmetiku. Jednostavno dizajn izgleda kozmetičke kutije je lijep i elegantan. Može dodati neki stil vašoj spavaćoj sobi. Kutija za odlaganje je multifunkcionalna. Možete ga koristiti za pohranu šminkerke, ruževa, diskaških proizvoda i drugih malih predmeta. Odličan je poklon za majke, prijatelje ili kćeri, itd. Izrađen od stakla i bakra, kozmetička kutija ima dobru teksturu, čvrstoću i izdržljivost. Kozmetički organizator usvoji transparentni dizajn izgleda. Vrlo je zgodno da izvadite i pohranite svoju kozmetiku. Jednostavno izgled dizajn kozmetičke kutije je lijep i elegantan. Može dodati neki stil u vašu spavaću sobu. Kutija za odlaganje je multifunkcionalna. Možete ga koristiti za pohranu šminkerke, ruževa, diskaških proizvoda i drugih malih predmeta. Odličan je poklon za majke, prijatelje ili kćeri, etc.Specifikacija : Ime : kozmetički organizator Boxmaterials : staklo, bakarna ploča uključuju : 1 * kozmetika Skladifikacija Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Mjetalne šarke s potpornim strujom sigurno su ugrađene kako bi se osigurala stabilnost poklopca.

Specifikacija

Name:
cosmetic organizer box
Materials:
glass, copper
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Metal hinges with support structure are securely installed to ensure the stability of the lid. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine