Lažno kutija za lijevanje u trepavicama, prazan nosač zaslona trepavica Empty lažno za skladištenje trepavica za pohranu trepavica za ponovni trepavica za prikaz alata za zaštitni spremnik za šminku za kontejner za lažne trepavice
Newbie

Lažno kutija za lijevanje u trepavicama, prazan nosač zaslona trepavica Empty lažno za skladištenje

KM 15.64

Dostupno za naručivanje

Lažni nosač za prikaz za prikaz : Poseban zadebljani plastični materijal i dugotrajni radni vijek, pogodan za upotrebu salona, ​​kozmetički trepavica za cijepljenje, trepavice za trening treninga Višekratni, vrhunski i elegantan. Prikažite lažni stil trepavica, vrsta trepavica, stepen za uvijanje trepavica, debljina duljine, efekt cijepljenja, pogodan za kupce za izbor. Slučaj za pohranu rezultata : Potrebno sredstvo za salone za cijepljenje trepavica, omogućuju kupcima da dobiju bolje iskustvo, prekrasan i praktičan dodatak. Jednostavno zamijeniti vrstu trepavica, fleksibilnog i višekratnog, može se oprati, lijep izgled i pogodan za upotrebu. Oznaka lažnih kutija za okača : prozirni dizajn prekrivanja stranice, intuitivni prikaz lažnih trepavica. Svaka knjiga može prikazati 20 vrsta stila trepavica, uredno prikazuju lažne trepavice za pružanje više izbora za kupce. 29,8 x 20 x 2,4cm / 11,7 x 7,9 x 0,9in. Napomena : Paket ne sadrži lažne trepavice. Prazno lažno sredstvo za pohranu trepavica : Ovaj slučaj za pohranu dizajniran je i sa čistim prozorom na sredini poklopca, tako da možete provjeriti stanje trepavica. Omogućuje vam da prevozite i pohranite različite vrste lažnog trepaka, pogodne za putovanje i svakodnevnu upotrebu, mogu biti idealni pokloni za vašu djevojku, majku ili druge prijateljice na rođendan, majčin dan, godišnjicu itd. Napomena : paket ne sadrži lažne trepavice. Kako koristiti : Uklonite lažne trepavice u cijepljenu na glavi vježbanja, zalijepite ljepilo na stabljici lažnih trepavica, a na ploči za trepav za treelash možete lijepiti na lažne trepavice u silikon lažnim trepavicama Držač, a zatim zalijepite držač na odgovarajući položaj stezaljke na tanjuru trepavica. Lažni nosač za prikaz za prikaz : Poseban zadebljani plastični materijal i dugotrajni radni vijek, pogodan za upotrebu salona, ​​kozmetički trepavica za cijepljenje, trepavice za trening treninga. Višekratni, vrhunski i elegantan.

Specifikacija

Item Type:
Eyelashes Display Container
Material:
Plastic
Size:
Approx. 29.8 x 20 x 2.4cm / 11.7 x 7.9 x 0.9in
Characteristics:
Reusable, high-end and elegant
Use:
Display false eyelash style, eyelash type, eyelash curling degree, length thickness, grafting effect, convenient for customers to choose.
Applicable:
Beauty eyelashes grafting shop, eyelashes grafting training school
Package List:
1 x Eyelashes Display Container :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine