Okrugla temeljna četkica za šminku za korektor za lice, putni kabuki Fondacijsko četkica za rumenilo za rumenilo za ruke tekuće bb krem ​​ili besprijekoran puder kozmetički
Newbie

Okrugla temeljna četkica za šminku za korektor za lice, putni kabuki Fondacijsko četkica za

KM 3.99

Dostupno za naručivanje

【Kvalitetna četkica zadužbine pudera izrađena je od plastične ručke, visokokvalitetne umjetne vlakne Gusta, čvrsta i meka čekinja. Izvan-širok ravni gornji presjek omogućava vam brzo primijeniti šminku. Pakovanje : 1 pakovanje četkica za puder. 【Veličina】 Ukupna visina : 6,2cm / 2,44inch. Prečnik glave četke je 4,7cm / 1,85in. Savršena veličina za vas za nošenje kada putujete. 【Nadogradnja PUSH i PULL četkica Dizajn četkica】 Ova četkica za šminkanje temelja usvaja guranje i povuče dizajn i ima svoj vlastiti nosač za sušenje, koji je prikladan za skladištenje. Nakon rukovanja i čišćenja četke, može se direktno objesiti naopako da se osuši. Jednostavno čišćenje četkice】 Možete koristiti neku čistač četkice ili blago čišćenje da biste je očistili. Zatim ga objesite i osušite ga prirodno. Vrlo lako čistiti. Idealno za profesionalnu upotrebu ili ličnu upotrebu kod kuće. 【Četkica za šminkanje aplikacije】 Četkica za šminkanje konceatera je funkcionalna četka za šminku. Možete ga koristiti za mnoge primjene, poput rumenila, labavog praha, korektora, miješanja tekućih bb krema, besprijekoran prah. Prikladniji, ne primjenjivi se na proizvode za tekuće kreme poput tečnosti tečnosti, ali primjenjivo na šminku praha u prahu. 【Kvalitetna četkica zadužbine pudera izrađena je od plastične ručke, visokokvalitetne umjetne vlakne. Gusta, čvrsta i meka čekinja. Izvan-širok ravni gornji presjek omogućava vam brzo primijeniti šminku. Pakovanje : 1 pakovanje četkica za puder. 【Veličina】 Ukupna visina : 6,2cm / 2,44inch. Prečnik glave četke je 4,7cm / 1,85in. Savršena veličina za vas za nošenje kada putujete. 【Nadogradnja PUSH i PULL četkica Dizajn četkica】 Ova četkica za šminkanje temelja usvaja guranje i povuče dizajn i ima svoj vlastiti nosač za sušenje, koji je prikladan za skladištenje. Nakon rukovanja i čišćenja četke, može se direktno objesiti naopako da se osuši. Jednostavno čišćenje četkice】 Možete koristiti neku čistač četkice ili blago čišćenje da biste je očistili.

Specifikacija

√Hair Material:
Synthetic Fiber
√Handle Material:
Plastic
√Handle Color:
Black
√Brush head diameter:
4.7cm/1.85in
√Total Height:
6.2cm/2.44inch
√Use special customized professional makeup brushes. :
☛How To Clean :
√1. First, you can use brush cleaner or a mild detergent to clean it. Just rub it, then rinse off, and then wash it with cold water. Very easy to clean. :
√2. After cleaning, you can choose use the facial tissues or cotton pads. In this way the brush can dry quickly. :
√3. Hang it to make the brush dry by itself. :
√4. Be attention, DON'T twist the bristles. :
√5. Be attention , DON'T wash brush's hair. :
√6. When dry it, don't use the hair dryer. Also Please avoid direct sunlight. :
☛Package include:
1 x Powder Foundation Brush :
☛Note:
1.Please allow 1-3mm minor deviation due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine