Navlaka za Taper, Sjenica Morse konus za unutrašnje hlađenje Bušaća čaura R8 Adapter za konusna Bušaća navlaka Morse Drill navlaka Morse R8, prstenasti rezači
Newbie

Navlaka za Taper, Sjenica Morse konus za unutrašnje hlađenje Bušaća čaura R8 Adapter za konusna Bušaća navlaka

KM 1.00

Dostupno za naručivanje

Jednostavan za rukovanje : ova morseova bušaća čaura je jednostavna za rukovanje, pogodna za čuvanje i brza za bušenje Unutrašnji prečnik : bušaća čaura MT2‑19,05 mm je stabilna na radu i dobro radi kada se koristi. Rashladna tečnost : prilikom bušenja sa ovom Arbor Morse Taper rashladnom tečnošću, rashladna tečnost će automatski teći iz unutrašnjosti burgije, po mogućnosti sa opremom sa bocom za vodu. Materijal : ovaj arbor morse konus je napravljen od čeličnog materijala. Stabilan posao : MT2-19.05 mm čaura za bušenje je stabilna na poslu i dobro radi kada se koristi. Jednostavan za rukovanje : ova morseova bušaća čaura je jednostavna za rukovanje, pogodna za čuvanje i brza za bušenje. Unutrašnji prečnik : bušaća čaura MT2‑19,05 mm je stabilna na radu i dobro radi kada se koristi. Rashladna tečnost : prilikom bušenja sa ovom Arbor Morse Taper rashladnom tečnošću, rashladna tečnost će automatski teći iz unutrašnjosti burgije, po mogućnosti sa opremom sa bocom za vodu. Materijal : ovaj arbor morse konus je napravljen od čeličnog materijala. Stabilan posao : MT2-19.05 mm čaura za bušenje je stabilna na poslu i dobro radi kada se koristi. Specifikacija : vrsta artikla : Arbor Morse konus Model : MTR8 Boja : Srebrna Materijal : čelik Unutrašnji prečnik : cca. 19,05 mm / 0,8 u unutrašnjem rashladnom uređaju : rashladna tečnost će automatski iscuriti iz unutrašnjosti bušilice prilikom bušenja (preferira se oprema sa čajnikom) primena : magnetna bušilica, radijalna bušilica, bušilica, strug, vertikalna oprema za bušenje, itd. Lista paketa : 1 x Arbor Morse konus 2 x ključ 1 x dodatna oprema Napomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Specifikacija

Item Type:
Arbor Morse Taper
Model:
MTR8
Color:
Silver
Material:
Steel
Inner Diameter:
Approx. 19.05mm / 0.8in
Internal Cooling Fixture:
Coolant will automatically flows out from the inside of the drill when drilling (equipment with a kettle is preferred)
Application:
Magnetic drill, radial drill, bench drill, lathe, vertical drill drilling equipment, etc.
Package List:
1 x Arbor Morse Taper:
2 x Wrench:
1 x Accessory:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine