Hzlgfx kuhinjska kanta za smeće, tanka plastična kanta za smeće, kanta za smeće sa poklopcem 2,6 galona/10 litara, mala pravougaona plastična kanta za smeće otporna na pse, ovalna presovana kanta za smeće,a
Newbie

Hzlgfx kuhinjska kanta za smeće, tanka plastična kanta za smeće, kanta za smeće sa poklopcem 2,6 galona/10

KM 34.99

Dostupno za naručivanje

[Izdržljiv i jednostavan za čišćenje]napravljen od super jake abs školjke + PP liner, lako se obriše vlažnom krpom, Unutrašnja plastična cijev se može lako rastaviti, pogodna za odlaganje otpada [Može se koristiti gotovo bilo gdje]elegantna cijev ima moderan tanak dizajn i tanak oblik, koji se lako može postaviti na veoma veliki otvoreni vazduh i male prostore. [Sakrijte kesu za smeće da bude uredna]sakriva kesu za smeće i održava vaš dom urednim u svakom trenutku. Jednostavan i elegantan izgled pogodan za bilo koju temu sobe. [Dobro dizajniran] veličina 7x15, 4x12, 6 inča; kapacitet 2,6 galona/10 litara, veoma pogodan za apartmane, apartmane, kampere, RV, spavaonice, vikendice i male kuće. [100% Garancija zadovoljstva korisnika] ako su kvalitet i transport oštećeni, možete izabrati zamjenu ili refundiranje, možete uživati u bezuslovnoj usluzi povratka i refundiranja. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Zadovoljstvo klijenata je naš prioritet. Poklopac se vrlo lako otvara i zatvara vrhom prsta. Jednostavan i elegantan izgled odgovara bilo kojoj temi soba ured, kupatilo i kuhinja stavite kesu za smeće u žljeb kante za smeće kako biste je napravili dvostrukom kantom,u sredini se nalazi uvlaka u koju stavljate rub svake torbe. Malo je izbirljivo postavljanje kesa, ali kada se gornji deo vrati, one će biti dovoljno sigurnesavršeno za kupatilo, vešeraj, ispod stola/pulta/lavaboa ili gde god je prostor ograničen, elegantna kanta za smeće ima moderan i vitak dizajn, lepog izgleda, i može se lako postaviti u uske otvore i male prostore lako se briše vlažnom krpom, a unutrašnja plastična kanta se lako rastavlja, što je pogodno za uklanjanje otpada specifikacija : naziv : kanta za smeće sa poklopcem Boja : Bijela Materijal : Absize : 39x23x18cmpackage sadržaj : 1* kanta za smeće sa lidoma samo gore navedeni sadržaj paketa, ostali proizvodi nisu uključeni Napomena : snimanje svjetla i različiti displeji mogu uzrokovati da se boja predmeta na slici malo razlikuje od stvarne stvari.

Specifikacija

Name:
Trash can with lid
Colour:
White
Material:
ABS
Size:
39x23x18cm
Package Contents:
1* trash can with lid:
Only the above package content, other products are not included:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine