VINGVO set cijevi od priliva i odliva od nehrđajućeg čelika, profesionalni akvarijum od nehrđajućeg čelika Lily Pipe Metal za akvarijum
Newbie

VINGVO set cijevi od priliva i odliva od nehrđajućeg čelika, profesionalni akvarijum od nehrđajućeg čelika

KM 3.00

Dostupno za naručivanje

Elegantan dizajn : akvarijumska cijev ljiljana od nerđajućeg čelika daje vašem akvarijumu elegantnu liniju krivina Nosač za montažu je dizajniran za akvarijume bez okvira. Nerđajući čelik : Površinski skimmer za metalne ljiljane je napravljen od nerđajućeg čelika 304, koji je jak, rđa i pomaže da se obezbedi dosledan protok vode u svim delovima akvarijuma. Jednostavno podešavanje : akvarijumska ulazna izlazna cijev od nerđajućeg čelika je podesiva iznad površine vode, jednostavna i praktična za rad, dno se može ukloniti i lako se čisti. Lako se čisti : akvarijumska metalna ulazna izlazna cijev podržava rotaciju od 360 stepeni, može lako podesiti smjer protoka vode. Jednostavan za rastavljanje i montažu, jednostavan za održavanje i čišćenje. Siguran za upotrebu : akvarijska metalna cijev Ljiljana pokreće protok vode za rotiranje ulja za uklanjanje filmskog plovka, izbjegavanje udisanja i filtera riba i škampa, sigurnije i intimnije za upotrebu. Nerđajući čelik : Površinski skimmer za metalne ljiljane je napravljen od nerđajućeg čelika 304, koji je jak, rđa i pomaže da se obezbedi dosledan protok vode u svim delovima akvarijuma. Elegantan dizajn : akvarijumska cijev ljiljana od nerđajućeg čelika daje vašem akvarijumu elegantnu liniju krivina. Nosač za montažu je dizajniran za akvarijume bez okvira. Jednostavno podešavanje : akvarijumska ulazna izlazna cijev od nerđajućeg čelika je podesiva iznad površine vode, jednostavna i praktična za rad, dno se može ukloniti i lako se čisti. Siguran za upotrebu : akvarijska metalna cijev Ljiljana pokreće protok vode za rotiranje ulja za uklanjanje filmskog plovka, izbjegavanje udisanja i filtera riba i škampa, sigurnije i intimnije za upotrebu. Lako se čisti : akvarijumska metalna ulazna izlazna cijev podržava rotaciju od 360 stepeni, može lako podesiti smjer protoka vode. Jednostavan za rastavljanje i montažu, jednostavan za održavanje i čišćenje.Specifikacija : vrsta artikla : akvarijumski metalni ljiljan Pipematerijal : Nerđajući čelik, Akrilični paket lista : 1 x cijev za vodu od nerđajućeg čelika od odliv 1 x cijev za vodu od nerđajućeg čelika 2 x akrilni okvir za fiksiranje 8 x akrilni vijak 1 x folija za odmašćivanje od nerđajućeg čelika 1 x akrilna oprema za plutanje napomena : 1.

Specifikacija

Item Type:
Aquarium Metal Lily Pipe
Material:
Stainless Steel, Acrylic
Package List:
1 x Outflow Stainless Steel Water Pipe :
1 x Inflow Stainless Steel Water Pipe:
2 x Acrylic Fixing Frame :
8 x Acrylic Screw :
1 x Stainless Steel Degreasing Film Fittings :
1 x Acrylic Float Fittings:
Note:
1. Proper commissioning of the water flow will not cause the filter barrel to draw air and collect gas.:
2. Adjust the fence at the bottom of the water inlet, which will not affect the total inlet flow of the filter barrel.3. Stainless steel lily pipes are virtually maintenance free, as algae and dirt buildup inside are invisible and only need to be cleaned when flow is impeded.:
4.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine