LEPSJGC bade mantil za sušenje pasa ručnik Mikrofiber brzo upija vodu ručnik za kupanje Cat Pet ručnik za kupanje ručnik za kućne ljubimce
Newbie

LEPSJGC bade mantil za sušenje pasa ručnik Mikrofiber brzo upija vodu ručnik za kupanje Cat Pet ručnik za

KM 57.21

Dostupno za naručivanje

Kupatilo za pse je napravljeno od materijala od mikrovlakana, koji je veoma udoban i izdržljiv Ima dobru apsorpciju vode, pomaže da se dlaka vašeg psa brzo osuši i efikasno smanjuje rizik da se vaš pas razboli od mokre dlake. Peškir za bade mantil za pse je poput odeće za bade mantil za kućne ljubimce sa podesivom gumicom na grudima i vratu za sveobuhvatnu zaštitu vašeg psa. Pogodno i jednostavno za održavanje vašeg ljubimca toplim i udobnim. Kaputi za pseće peškire se peru u mašini, peškiri za kućne ljubimce se mogu čuvati u automobilu za putovanje ili prati direktno kod kuće. Kupatilo za pse je napravljeno od materijala od mikrovlakana, koji je veoma udoban i durable.It ima dobru apsorpciju vode, pomaže da se dlaka vašeg psa brzo osuši i efikasno smanjuje rizik da se vaš pas razboli od mokre dlake.Peškir za bade mantil za pse je poput odeće za bade mantil za kućne ljubimce sa podesivom gumicom na grudima i vratu za sveobuhvatnu zaštitu vašeg psa.Pogodno i jednostavno za održavanje vašeg ljubimca toplim i udobnim.Kaputi za pseće peškire se peru u mašini, peškiri za kućne ljubimce se mogu čuvati u automobilu za putovanje ili prati direktno kod kuće.Specifikacija : materijal : Polyester Type : Dogs Package uključuju : 1* pet kupka towel If imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Specifikacija

Material:
Polyester
Type:
Dogs
Package Include:
1* pet bath towel:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine