Aluminijska slavina viseći stalak, kuhinjski sudoper slavina polica Grid No Burr Plastic odvojivi sa ručnikom za pranje tečnosti
Newbie

Aluminijska slavina viseći stalak, kuhinjski sudoper slavina polica Grid No Burr Plastic odvojivi sa ručnikom

KM 8.84

Dostupno za naručivanje

Premium materijal : napravljen od vrhunskog aluminijuma i plastike, polica za skladištenje slavine je čvrsta, izdržljiva, bez neravnina, u poređenju sa tradicionalnom policom za skladištenje adsorpcije, rešava problem nepresorpcije nakon dugotrajne upotrebe Pogodno : polica slavine za sudoper se može ugraditi samo za slavinu prečnika od 0,59 do 1,1 in, odnosno 15 do 28 mm, ne stane izvan ovog raspona veličine ili kvadratnih slavina. Prije kupovine provjerite odgovara li vašoj kuhinji. Široka primena : korpa sa policom za drenažu može da čuva sunđer, krpu, sapun, rastoš, tečnost za pranje sudova, čaše itd., širok spektar primjene. Njegovo dno je dizajn mreže za bolju drenažu. Jednostavna instalacija : pogodno je za korisnike da instaliraju, nisu potrebni alati ili bušenje. Prvo zakopčajte instalacijski prsten na cijev od nehrđajućeg čelika. Drugo, pričvrstite ga na slavinu i zategnite poklopac sa zavrtnjem. Praktično : aluminijumski viseći stalak za slavinu može uštedjeti prostor za vašu kuhinju i kupatilo, držati sudoper u dobroj Odri, pogodan je za upotrebu i jednostavan za upotrebu. Premium materijal : napravljen od vrhunskog aluminijuma i plastike, polica za skladištenje slavine je čvrsta, izdržljiva, bez neravnina, u poređenju sa tradicionalnom policom za skladištenje adsorpcije, rešava problem nepresorpcije nakon dugotrajne upotrebe. Pogodno : polica slavine za sudoper se može ugraditi samo za slavinu prečnika od 0,59 do 1,1 in, odnosno 15 do 28 mm, ne stane izvan ovog raspona veličine ili kvadratnih slavina. Prije kupovine provjerite odgovara li vašoj kuhinji. Široka primena : korpa sa policom za drenažu može da čuva sunđer, krpu, sapun, rastoš, tečnost za pranje sudova, čaše itd., širok spektar primjene. Njegovo dno je dizajn mreže za bolju drenažu. Jednostavna instalacija : pogodno je za korisnike da instaliraju, nisu potrebni alati ili bušenje. Prvo zakopčajte instalacijski prsten na cijev od nehrđajućeg čelika.

Specifikacija

Item Type:
Faucet Storage Shelf
Material:
Aluminum, Plastic
Size:
Approx. 360x103x30mm/14.17x4.06x1.18in
Suitable:
For Faucet with Diameter of 0.59-1.10in/15-28mm 
Package List:
1 x Faucet Storage Shelf:
1 x Towel Rod:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine