Wfjdc A4 aluminijumski međuspremnik Držač papira metalni međuspremnik fajl A4 držač veziva za radnika kancelarijske škole
Newbie

Wfjdc A4 aluminijumski međuspremnik Držač papira metalni međuspremnik fajl A4 držač veziva

KM 3.00

Dostupno za naručivanje

Aluminijumski međuspremnik je lagan i prenosiv veličine slova Aluminijumski međuspremnik za teške uslove rada savršen je za industrijske, transportne, medicinske, javne sigurnosti i kancelarijske stručnjake. Izuzetno jaka, skrivena opruga sigurno steže dokumente ili jastučiće, od puhanja i pružanja pogodne površine za pisanje kada ste na otvorenom ili u zauzetim, neprijateljskim okruženjima. Dizajniran za proučavanje, farbanje, grupne projekte, uredsku i kućnu upotrebu. Odlične ideje za poklone za poslovne ljude, nastavnike, pravnike i studente. Aluminijumski međuspremnik je lagan i prenosiv veličine slova.Aluminijumski međuspremnik za teške uslove rada savršen je za industrijsku, transportnu, medicinsku, javnu sigurnost i ured professionals.An izuzetno jaka, skrivena opruga sigurno steže dokumente ili jastučiće, od puhanja i pružanja pogodne površine za pisanje kada ste na otvorenom ili u zauzetim, neprijateljskim okruženjima.Dizajniran za proučavanje, farbanje, grupne projekte, uredsku i kućnu upotrebu.Odlične ideje za poklone za poslovne ljude, nastavnike, pravnike i studente.Specifikacija : - Boja : Srebrna.- Materijal : Aluminijum.- Veličina : 32 x 23 x 0.Paket uključuje : 1 * folder If imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Otpustite prsten da organizirate labavi papir.

Specifikacija

- Color:
Silver.
- Material:
Aluminum.
- Size:
32 x 23 x 0.5.
Package Include:
1*folder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Loosen the ring to organize loose paper :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine