N / A Umjetnički komplet za četkicu za boju, četkica za slikanje sa paletom nož / spužva i ladice za farbanje za akrilnu boju
Newbie

N / A Umjetnički komplet za četkicu za boju, četkica za slikanje sa paletom nož / spužva i ladice

KM 71.88

Dostupno za naručivanje

Koristimo odabrane materijale za minimiziranje mogućnosti gubitka kose Četkica koristi teže ljepilo u kojem se susreću drvo i čekinje, tako da je ferrula lako pasti. Ovaj akrilni komplet za farbanje uključuje kalup za nošenje prema gore koji možete ponijeti s vama. Možete stajati četka za jednostavnu upotrebu. Kofer nije samo prikladno rješenje za pohranu, može se koristiti i kao vertikalno postolje, što vam omogućuje lako promjenu četkica tokom rada. Naše četkice za akrilnu boje su najbolji poklon za vas, svoju djecu ili vaše prijatelje. Bez obzira da li ste početnik, amaterski ili profesionalni umjetnik, možete koristiti ove četke. Koristimo odabrane materijale za minimiziranje mogućnosti gubitka kose. Četkica koristi teže ljepilo u kojem se susreću drvo i čekinje, tako da je ferrula lako pasti. Ovaj akrilni komplet za farbanje uključuje kalup za nošenje prema gore koji možete ponijeti s vama. Možete stajati četka za jednostavnu upotrebu. Kofer nije samo prikladno rješenje za pohranu, može se koristiti i kao vertikalno postolje, što vam omogućuje lako promjenu četkica tokom rada. Naše četkice za akrilnu boje su najbolji poklon za vas, svoju djecu ili vaše prijatelje. Bez obzira da li ste početnik, amaterski ili profesionalni umjetnik, možete koristiti ove četke. Koristimo odabrane materijale za minimiziranje mogućnosti gubitka kose. Četkica koristi teže ljepilo na kojem se susreću drvo i čekinje, tako da je ferrula lako pasti. Ovaj akrilni komplet za boju uključuje slučaj za nošenje prema gore. Možete podnijeti četku za jednostavnu upotrebu. Kofer nije samo pogodno sredstvo za pohranu, može se koristiti i kao vertikalno postolje, omogućujući vam da se lako mijenjaju četke za vas, za vas, za vas najbolji poklon. Vaša djeca ili vaši prijatelji. Jeste li početnik, amaterski ili profesionalni umjetnik, možete koristiti ove četke. Materijal : drvo + metal + spužva + najlon + plastični paket uključuje : 1 * Slikarski materijal Imate li pitanja o tome Proizvod, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

Specifikacija

Material:
Wood+metal+sponge+nylon+plastic
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine