Yllffll kuka za poklopac šahta, kuka za podizanje poklopca šahta od nerđajućeg čelika,42 79cm duga t-style ručka za teške uslove podizanja za pomeranje podizanja i povlačenja
Newbie

Yllffll kuka za poklopac šahta, kuka za podizanje poklopca šahta od nerđajućeg čelika,42 79cm duga t-style

KM 24.95

Dostupno za naručivanje

【Izdržljive čelične kuke】napravljene od materijala od nerđajućeg čelika, čvrste i otporne na habanje, nije lako deformirati ili saviti, otporne na rđu i korodu i mogu se koristiti dugo vremena 【Ručka za teške uslove rada】ovaj alat za izvlačenje kuke poklopca šahta ima veliku ručku za smještaj ruku u rukavicama. Možete brzo sigurno podići rešetke za olujni odvod dok štitite ruke od povreda. 【Jednostavan za korištenje i nošenje】to može biti alat za otvaranje poklopca šahta ili malo izvlakača. Jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. 【Svestrano】može se koristiti na mnogim mjestima, kao što su održavanje kanalizacije, fabrike, otvoreni otvori za šaht. Univerzalni alat može podnijeti razne poslove podizanja. Uključuje čelične rešetke za otvaranje, poklopce septičkih jama za podizanje i pokretne mašine Itd. 【Customer Care】ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za proizvod, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo odgovoriti i riješiti za vas u roku od 24 sata. 【Izdržljive čelične kuke】napravljene od materijala od nerđajućeg čelika, čvrste i otporne na habanje, nije lako deformirati ili saviti, otporne na rđu i korodu i mogu se koristiti dugo vremena. 【Ručka za teške uslove rada】ovaj alat za izvlačenje kuke poklopca šahta ima veliku ručku za smještaj ruku u rukavicama. Možete brzo sigurno podići rešetke za olujni odvod dok štitite ruke od povreda. 【Jednostavan za korištenje i nošenje】to može biti alat za otvaranje poklopca šahta ili malo izvlakača. Jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. 【Svestrano】može se koristiti na mnogim mjestima, kao što su održavanje kanalizacije, fabrike, otvoreni otvori za šaht. Univerzalni alat može podnijeti razne poslove podizanja. Uključuje čelične rešetke za otvaranje, poklopce septičkih jama za podizanje i pokretne mašine Itd. 【Customer Care】ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za proizvod, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo odgovoriti i riješiti za vas u roku od 24 sata.

Specifikacija

Material:
Steel
Length:
42cm/16.5in, 79cm/31.1in,
Width:
13cm/5.1in
Pole Diameter:
15mm
Hook Head Length:
5cm/1.97in
Features::
1. Tt is more convenient to open the manhole cover and save effort.:
2. Easy to use and easy to carry, which will bring much convenience to you.:
3. This hook is needed, and the manhole cover can be easily opened without other tools.:
4. Wide range of applications, such as hanging pork, sliding doors, pulling manhole covers, twisting iron wires, etc.:
Packaging Included :
1× Hook:
Notice:
★ 1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-3cm.It is a normal phenomenon.:
★ 2. Please be reminded that due to the light and screen difference,the item's color may be slightly different from the pictures. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine