Kutija za odlaganje nakita, Vintage emajlirana uskršnja jaja u obliku nakita Organizator sitnica dekoracija ukrasi zanati za prstenje, ogrlicu, klinove za uši
Newbie

Kutija za odlaganje nakita, Vintage emajlirana uskršnja jaja u obliku nakita Organizator sitnica

KM 1.67

Dostupno za naručivanje

【Visokokvalitetni materijal】ova kutija za odlaganje nakita izrađena je od visokokvalitetne legure cinka i izdržljiva je Izuzetno emajlirano slikarstvo, meke i bogate boje, koje traje kao novo. 【Izuzetna i praktična】ova kutija za nakit od uskršnjih jaja može biti vaša jedinstvena kutija za nakit, izvrsnog oblika, ali praktičnih predmeta, koja se koristi za spremanje prstenja, ogrlica, malih dodataka i tako dalje. Održavajte radnu površinu čistom. 【Oblik uskršnjih jaja】ova emajlirana dekoracija doma dizajnirana je s uskršnjim jajima, njegov uzorak je izvrstan, nježan i elegantan. Pokazuješ svoj elegantni ukus u životu. 【Idealan poklon】Ova izuzetna kutija za odlaganje nakita nije samo lijepa dekoracija i dekoracija doma, već se može koristiti i kao lijep i velikodušan poklon i za vaše prijatelje i porodicu. 【Usluga nakon prodaje】ako postoje problemi u korištenju ili nezadovoljavajući našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, naš profesionalni tim za korisničku podršku će se iskreno konsultovati sa problemima. Hvala za kupovinu od nas. Specifikacija : Materijal : legura cinka veličina : 4.8 in Veličina pakovanja : 7.6 * 2in Boja : ljubičasta, zelena, crvena, plava (opciono) lista paketa : 1 x kutija za odlaganje nakita Napomena : monitori nisu kalibrirani isto, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Specifikacija

Material:
Zinc alloy
Size:
4.3*7cm/1.7*2.8in
Package Size:
7.5 * 6.5 * 5.1cm / 3 * 2.6 * 2in
Color:
Purple, Green, Red, Blue (Optional)
Package List:
1 x Jewelry Storage Box:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine