Fetion lupa ekrana telefona, 3D ekran pametnog telefona Amplifier zaštita za oči, Uvećavač ekrana zumira 3-5 puta za stare ljude, decu, ljubitelje filmova / 8350
Newbie

Fetion lupa ekrana telefona, 3D ekran pametnog telefona Amplifier zaštita za oči, Uvećavač ekrana zumira

KM 41.20

Dostupno za naručivanje

1☆3 D HD povećalo ekrana za mobilne uređaje : novo nadograđeno 3 D povećalo ekrana za mobilni telefon, HD ogledalo pomaže u zaštiti očiju i pruža veću rezoluciju ekranauzmite HD Zoom optičku tehnologiju, čvrsti ABS 3 D ekran,daju vam drugačije vizuelno uživanje.☆Neklizajući Telefon Amplifier ekran : Silikonski neklizajući dizajn,lupa i mobilni telefon neće skliznuti.Kada se ne koristi,sklopiva futrola može zaštititi ekran od habanja.☆Lagan i prenosiv : tanak sklopivi mobilni telefon amplifier Super slim kada se preklopi i takođe se može nositi u torbi.Jednostavan i moderan dizajn čine ovaj proizvod svojim najboljim izborom prazničnih poklona za vaše prijatelje ili najmilije.☆Udobno iskustvo gledanja : ekran mobilnog telefona amplifier radi baš kao ekran za projektor telefona,povećajte ekran telefona 4-5 puta,ugao gledanja i udaljenost se mogu podesiti, kao da posedujete mobilni bioskop.☆Široka Kompatibilnost : ova lupa ekrana za mobilni telefon pogodna je za sve marke i modele pametnih telefona. ekran visoke definicije štiti oči od plavog zračenja, a sočivo visoke definicije čini efekat gledanja jasnijim i trodimenzionalnijim. Dobrodošli na konsultacije. Zašto ti treba?Sa napretkom tehnologije, većina ljudi većinu svog vremena provodi radeći, čitajući, gledajući filmove ili bilo koji video na svojim mobilnim telefonima. Ali provođenje dosta vremena na malom ekranu mobilnog telefona je veoma neprijatno i štetno za oči.Zbog toga ćemo vas upoznati sa"uvećanim ekranom telefona". to je savršen proizvod koji može pomoći u smanjenju umora očiju proširivanjem ekrana vašeg telefona na 4-5 puta uobičajenu veličinu i omogućava vam da uživate u 3d i HD uz najbolji kvalitet zvuka.Lupa ekrana ima univerzalnu Kompatibilnost, tako da ga možete koristiti na bilo kojem smartphone.It lagan je i ima sklopivi dizajn, tako da ga možete ponijeti sa sobom za korištenje bilo gdje, uključujući aktivnosti na otvorenom. bilo gdje sa sobom i uštedite prostor na svom stolu.

Specifikacija

Material:
ABS plastic + acryliques
Magnification:
4-5 times
Functions:
amplification, eye protection, stand holder
Diagonal size:12'', 14'', 16'':
Watch your favorite movies and tv shows on an HD amplifier screen!:
Package list:
1* mobile phone screen amplifier bracket:
Note:
We only sell screen magnifiers and do not contain other items:
Please do not use in places with direct sunlight as light or objects reflected in bright places. To protect your eyes, we recommend watching it from 1-2m away. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine