0-35000rpm električna ručka za bušilicu za nokte, Aluminijska legura + Plastična podesiva ručka mašine za poliranje noktiju, sa 2.35 mm Bursom i 3/32 stezaljkom
Newbie

0-35000rpm električna ručka za bušilicu za nokte, Aluminijska legura + Plastična podesiva ručka mašine za poliranje

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Ručka za bušilicu za nokte ima 0 - 35000rpm visoku brzinu rotacije, smjer rotacije je podesiv, donosi vam pogodnost Sa 3/32 stezaljkom, ručka za bušilicu za nokte je izrađena od kvalitetne aluminijumske legure + plastike, sigurna i neiritirajuća, stabilna i izdržljiva za upotrebu. Sa bursom od 2,35 mm, ručka za bušilicu za nokte je widley koja se koristi u nakitu, noktima, graviranju, industrijskom tržištu, kozmetičkom rezbarenju drveta, rezbarenju jaja itd. Ručka za bušilicu za nokte instalirajte specijalne kuglične ležajeve ultra velike brzine, veoma je zgodna za upotrebu i nošenje. Ručka za bušilicu za nokte je važan dodatak za bušilicu za nokte, pomaže u poliranju noktiju i preoblikovanju ruba noktiju, stvara izuzetan oblik noktiju. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : ručka za bušilicu za Noktematerijal : Aluminijska legura+plastične burze veličina : 2,35 mm Speed : 0-35000rpmcollet Veličina : 3/32 Package List : 1 x upravljač za bušilicu za Nokte1 torba Dodatak1 x Ključnoćutak : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i uvjerite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Specifikacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Drill Handle
Material:
Aluminium Alloy+Plastic
Burs Size:
2.35mm
Speed:
0-35000RPM
Collet Size:
3/32
PackageList:
1 x Nail Drill Handle:
1 Bag Accessory:
1 x Wrench:
Notice:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine