MORESEC Desktop Mali ventilator Ultra Mini prijenosni uredski stol Veliki ventil Tiho punjenje USB punjenje, noćna mala noćna lagana funkcija Snažni električni motori
Newbie

MORESEC Desktop Mali ventilator Ultra Mini prijenosni uredski stol Veliki ventil Tiho punjenje

KM 124.99

Dostupno za naručivanje

Ovaj je proizvod izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, sa elegantnim izgledom i izdržljivom Pojednostavite izgled, ljepotu i teksturu da biste pojednostavili složenost, samo da bi se bolje integrirao u život u kući. Dugi radni vijek, niska buka, ultra tanka izgled. Pouzdani učinak, koji je u potpunosti funkcionalan i jednostavan rad. Prijenosni ventilator sa integracijom dizajna, izgleda i čvrste strukture. Odijelo za vanjsko kampiranje studentskog stola za put i ured. Ovaj je proizvod izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, sa elegantnim izgledom i izdržljivom. Pojednostavite izgled, ljepotu i teksturu da biste pojednostavili složenost, samo da bi se bolje integrirao u život u kući. Dugi radni vijek, niska buka, ultra tanka izgled. Pouzdani učinak, koji je u potpunosti funkcionalan i jednostavan rad. Prijenosni ventilator sa integracijom dizajna, izgleda i čvrste strukture. Odijelo za vanjsko kampiranje studentskog stola za put i ured. Ventilator za desktop Toranj prijenosni domaćini mali ventilator hladnjak ventilatora : Ovaj proizvod je izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, sa elegantnim izgledom i izdržljivošću. Da biste pojednostavili složenost, samo da bi se pojednostavili složenost, samo da bi se bolje integrirao u dom Životni vijek trajanja, niska buka, ultra tanka izgled. Potpuno performanse, koji je u potpunosti funkcionalan i jednostavan rad. Prijenosni ventilator sa integracijom dizajna, izgleda i čvrste strukture.Suit za vanjsku kamp studentski stol i ured.Proizvod Opis : Specifikacija : Višeglasni ventilator : vertikalna i horizontalna dvostruka konektor : Type-C USB punjenje Napon : 5 V-1 AFAN brzina : 3. vjetar brzina : Absproizvodi uključuju : 1 x Cooler1 X USB podatkovni podaci : Zbog ručnog mjerenja, molimo vas da omogućite grešku od 1-3 cm. Molimo vas da se obavezno ne smetate prije nego što ponuditelj. Razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju projekta.

Specifikacija

Multi angle fan:
vertical and horizontal dual use
Rated power:
3.5V
Charging connector:
TYPE-C USB charging
Charging voltage:
5V-1A
Fan gear:
3rd wind speed
Material:
ABS
Products include:
1 x cooler:
1 x USB data cable:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 1-3 cm. Please make sure you do n’t mind before bidding.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. Thank you!:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine