Ravinte 60 paketa 30 pari europski kuhinjski ormar šarke mekani bliski puni prekrivanje ormarića šarke za jačanje teškog prikrivenog šarke sa prikrivenim šarkama
Newbie

Ravinte 60 paketa 30 pari europski kuhinjski ormar šarke mekani bliski puni prekrivanje ormarića šarke za

KM 42.49

Dostupno za naručivanje

Cijeli sloj : Euro-stil skriveni šarki za kuhinjske ormariće za potpuno prekrivanje vrata na ormarima bez okvira Vrata kabineta pokrivaju ormarić gotovo u potpunosti s 1/4 inča prostora između vrata ili ladice. Nije fit za ormar za okvir lica. Specifikacija instalacije : Prečnik šalice je 35 mm, dubina šalice je 11,5 mm, vijčane rupe udaljenosti na vratima je 45 mm. A raspon debljine vrata je 14-22mm. Stepen u otvaranju : 105 stepeni. Mekana zatvara : Klipna zaklopka i jaka opruga čine da šarki djeluje glatko i tiho. Nema više zamršenih vrata ormara. Oni su mekani blizu. Jednostavna postavka ormara mogla bi se odbiti, funkcija će vam pomoći da se oduzmete vrata tokom instalacije, lako možete dogovoriti šarke na vratima i unutrašnjosti ormara, a zatim ih jedni s druge strane, a zatim ih jedni s drugima, a zatim ih ne prestanite sa jednostavnim pritiskom kopča šarke. Brzo podešavanje : Podešavanje funkcija u potpunosti u cijelom rasponu dizajna. Mogli biste prebaciti vrata gore ili dolje, naprijed ili nazad, lijevo ili desno samo zatezanjem ili otpuštanjem vijaka. Cijeli sloj : Euro-stil skriveni šarki za kuhinjske ormariće za potpuno prekrivanje vrata na ormarima bez okvira. Vrata kabineta pokrivaju ormarić gotovo u potpunosti s 1/4 inča prostora između vrata ili ladice. Nije fit za ormar za okvir lica. Specifikacija instalacije : Prečnik šalice je 35 mm, dubina šalice je 11,5 mm, vijčane rupe udaljenosti na vratima je 45 mm. A raspon debljine vrata je 14-22mm. Stepen u otvaranju : 105 stepeni. Mekana zatvara : Klipna zaklopka i jaka opruga čine da šarki djeluje glatko i tiho. Nema više zamršenih vrata ormara. Oni su mekani blizu. Jednostavna postavka ormara mogla bi se odbiti, funkcija će vam pomoći da se oduzmete vrata tokom instalacije, lako možete dogovoriti šarke na vratima i unutrašnjosti ormara, a zatim ih jedni s druge strane, a zatim ih jedni s drugima, a zatim ih ne prestanite sa jednostavnim pritiskom kopča šarke.

Specifikacija

Diameter of the cup is 35mm, depth of the cup is 11.5mm, screw holes distance on the door is 45mm. And the range of door thickness is 14-22mm. Opening degree:
105 degree.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine