Mini tabletop Telefon kamera Stajnik sa kugličnim glavom i univerzalnom telefonskim klipkom glavom kuglice može se okretati 360 stepeni 2 nivoa visine može se podesiti uživo prijenos uživo
Newbie

Mini tabletop Telefon kamera Stajnik sa kugličnim glavom i univerzalnom telefonskim klipkom glavom

KM 1.00

Dostupno za naručivanje

Mala glava kuglice može rotirati 360 stepeni i pucati uspravno na 90 stepeni, što je stabilno i pouzdano Uz snažnu silu zaključavanja, mala glava kuglice izbjegava nedostatke nerjesnog ili klizavog ručke za zaključavanje. Širina stezanja telefonskog isječka je 5,5-8cm / 2,2-3,1 IN, koja se može podesiti prema širini mobilnog telefona, prikladno za upotrebu. Klip mobilni telefon opremljen je lukom koji se može povezati s raznim opremom kao što su svjetlo za punjenje, mikrofon i tako dalje, koji se mogu koristiti u širem rasponu. 2 nivoa visine mogu se podesiti, a skladište stativa uopće ne zauzima prostor. Zaključavanje vijaka i dizajn ploča protiv klizanja, to je stabilan i non klizač. Mala glava kuglice može rotirati 360 stepeni i pucati uspravno na 90 stepeni, što je stabilno i pouzdano. Uz snažnu silu zaključavanja, mala glava kuglice izbjegava nedostatke nerjesnog ili klizavog ručke za zaključavanje. Širina stezanja telefonskog isječka je 5,5-8cm / 2,2-3,1 IN, koja se može podesiti prema širini mobilnog telefona, prikladno za upotrebu. Klip mobilni telefon opremljen je lukom koji se može povezati s raznim opremom kao što su svjetlo za punjenje, mikrofon i tako dalje, koji se mogu koristiti u širem rasponu. 2 nivoa visine mogu se podesiti, a skladište stativa uopće ne zauzima prostor. Zaključavanje vijaka i dizajn ploča protiv klizanja, to je stabilan i non klizač. Opremljen je malim nosačem lopte i mobilnim telefonom, automatski je pogodan za mobilne telefone, fotoaparat, video, video emisiju itd. Specifikacije : Mini telefon Stajnik Standardi : Plastična boja : Težina crne proizvode : cca.2oz vijak, 1/4 inčni otvor za vijak i pričvršćivanje za hladno cipele Širina : približno 5,5-8cm / 2. Popis paketa : 1 x Desktop stativ 1 x Clamp mobitela 1 x mini lopta Napomena o glavi 1. Molimo dozvolite grešku 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.

Specifikacija

Item Type:
Mini Phone Tripod Stand
Material:
Plastic
Product Color:
Black
Product Weight:
Approx. 146g / 5.2oz
Interface:
1/4 inch screw, 1/4 inch screw hole and cold shoe hole
Clamping Width:
Approx 5.5-8cm / 2.2-3.1in
Package List:
1 x Desktop Tripod
1 x Cell Phone Clamp  1 x Mini Ball Head :
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine