360 foto oprema za fotografije Automatska 360 špica kamere s prstenom sa prstenastim selfičkim držačem dodataka za više ljudi za stajanje
Newbie

360 foto oprema za fotografije Automatska 360 špica kamere s prstenom sa prstenastim selfičkim držačem dodataka

KM 0.33

Dostupno za naručivanje

⭐360 Video rotator : To je platforma koja se kreće oko njega pri velikim brzinama i zapisuje 360 ​​video zapisa Može se koristiti i za snimanje HD reprodukcije, gifova i video zapisa. Ne samo da je to sjajan partner za vašu zabavu, već je i dobra investicijska prilika za prodaju ili iznajmljivanje. Besplatno sa više uređaja : kompatibilan sa i Pad, kamerom i pametnim telefonom. Kombinovana je s usporenim motion, slikama, video ili živim GIF opcijama. Fotografije ili videozapisi koje uzimate sa 360 mogu se spremiti na vaš uređaj ili se odmah dijeliti na vaše društvene platforme. ⭐Safe i stabil : opremljen podesivim nožnim jastučićima za prilagođavanje neravnomjernoj tlu. Split dizajn, kabina je stabilnija i video efekat je bolji. Kut rotirajuće šipke može se podesiti vijkom, a udaljenost do platforme se može podesiti i vijkom. ⭐Proizvod specifikacije : Imamo 4 veličine za izbor i možemo primiti do 5-7 osoba. Rotacija za 360 stupnjeva, teleskopska šipka, podesiva brzina, podesivi ugao, inteligentni daljinski upravljač, sa šarenim svjetlima, možete snimiti i dijeliti svoje video slike u bilo kojem trenutku. Raspon korištenja : široko se koristi u proslavima odmora, rođendana, vjenčanja, izložbe, barovi, emisije uživo, nastupi itd. Pakovanje kućišta zraka lako je prevoziti na različite lokacije za snimanje. ⭐360 Video rotator : To je platforma koja se kreće oko njega pri velikim brzinama i zapisuje 360 ​​video zapisa. Može se koristiti i za snimanje HD reprodukcije, gifova i video zapisa. Ne samo da je to sjajan partner za vašu zabavu, već je i dobra investicijska prilika za prodaju ili iznajmljivanje. Besplatno sa više uređaja : kompatibilan sa i Pad, kamerom i pametnim telefonom. Kombinovana je s usporenim motion, slikama, video ili živim GIF opcijama. Fotografije ili videozapisi koje uzimate sa 360 mogu se spremiti na vaš uređaj ili se odmah dijeliti na vaše društvene platforme. ⭐Safe i stabil : opremljen podesivim nožnim jastučićima za prilagođavanje neravnomjernoj tlu.

Specifikacija

Material:
Aluminum/Steel/Panel
Colour:
Black
Platform Diameters:
26.8 (68cm), 31.5 (80cm), 39.4 (100cm), 45.2 (115cm)
Height:
22cm (without foot pads)
Packaging:
air box packaging
360-degree electric rotation:
Multi-device compatible:
Go Pro, iPad, camera, smartphone
The rotating bayonet of the product adopts a lever-type counterweight balance structure, which increases the stability of the swing arm when rotating, and further solves the problem of lens movement during shooting.:
common problem:
Q:
I saw you do logo customization on the site you mentioned, how does it work?
A:
If your turntable needs a custom pattern, after placing the order, you can contact us by email and send us your high-resolution image, we will customize the logo for you for free
The shipping time is about 10-15 days, after receiving the 360 ​​photo booth machine, please check the relevant accessories carefully, if there are any omissions, please notify us immediately to resend:
Our goal is to provide first-class customer service, if you have any questions please contact us and we will respond to your questions within 12 hours:
Sincerely wish you a happy shopping! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine