Uljni papir Kišobran-kinesko ulje pukovnik Kišobran ručno oslikano cvijeće ukrasno umjetnički kišobran ples kišobran ukras
Newbie

Uljni papir Kišobran-kinesko ulje pukovnik Kišobran ručno oslikano cvijeće ukrasno umjetnički kišobran

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Preferirane sirovine su snažne i izdržljive, tradicionalne, prirodne i drevne rime podrazumijevaju sreću Ojačani i ojačani krovni krovni pol, polirani i uglađeni glatko. Drška je izvrsna i lijepa i ne šteti ruci. Rebra je gusta i puna, veličina je ujednačena, nosivost je velika. Kišobran boravke su jaki i izdržljivi. Preferirane sirovine su snažne i izdržljive, tradicionalne, prirodne i drevne rime podrazumijevaju sreću. Ojačani i ojačani krovni krovni pol, polirani i uglađeni glatko. Drška je izvrsna i lijepa i ne šteti ruci. Rebra je gusta i puna, veličina je ujednačena, nosivost je velika. Kišobran boravke su jaki i izdržljivi. Ako imate nezadovoljstvo ili pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas. Naš timu za prodajni servis pružit će vam se najpovoljnijem imena sa cvjetnim papirima : površinski prečnik kišobrana 30cm 40cm 60cmmain Materijal : Papir Pop Lur Purpon : Prikupite komemorativne uređenje enterijera, kulturnih poklona, ​​etcyu možete poslati e-poštu za objasniti Proizvod koji vam je potreban, ako imate bilo kakvih problema sa našim artiklom, ne ustručavajte se kontaktirati nas, pomoći ćemo vam u roku od 24 sata. Dužni smo osigurati da su naši kupci 100% zadovoljni našim proizvodima.

Specifikacija

umbrella surface diameter 30cm 40cm 60cm:
Main material:
paper poplar
Purpose:
collect commemorative interior decoration, photography props, cultural gifts, etc
You can send us an email to explain the product you need, if you have any problem with our item, please don't hesitate to contact us, we will help you within 24 hours. We are obligated to ensure that our customers are 100% satisfied with our products :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine