Skener dokumenta dokumenata, 5MP Visoka rezolucija Prijenosni skener veličine A4, Automatsko fokusiranje OCR tehnologije, USB prijenosni doc kamera za daljinsko učenje
Newbie

Skener dokumenta dokumenata, 5MP Visoka rezolucija Prijenosni skener veličine A4, Automatsko

KM 1.00

Dostupno za naručivanje

【Automatska korekcija】 : Automatska korekcija jednim klikom, čak i ako je slika iskrivljena, može inteligentno ispraviti sliku Batch Automatsko skeniranje, potrebno je samo ručno okretati stranice, a kontinuirano skenirati u slike, što može poboljšati radnu efikasnost. 【Izvrsne performanse】 : opremljene sa 5 MP HD kamerom, ugrađenim u LED lampica za punjenje (dodir) pruža visoku svjetlinu. OCR tehnologija】 : Dokumentarna kamera prihvata snažnu tehnologiju OCR-a za izravno pretvoriti snimljene dokumente u tekst, s brzinom prepoznavanja od preko 98%, prikazuje veličinu veličine, podržava višegurnog, i može se izvesti u prepoznavanje Dosjeci za uređivanje. 【Projekcija uživo i video zapis】 : Projekcija u stvarnom vremenu i snimanje video zapisa, pogodno za učenje na daljinu i internetsku nastavu, poput pravljenja listova, nastavnih i poslovnih sastanaka. 【Jednostavan za upotrebu】 : Skener dokumenata ima visokokvalitetno tijelo od legure aluminija. Sklopivi su i prenosivi, samo povežite skener na računar sa USB kablom. 【Automatska korekcija】 : Automatska korekcija jednim klikom, čak i ako je slika iskrivljena, može inteligentno ispraviti sliku. Batch Automatsko skeniranje, potrebno je samo ručno okretati stranice, a kontinuirano skenirati u slike, što može poboljšati radnu efikasnost. 【Izvrsne performanse】 : opremljene sa 5 MP HD kamerom, ugrađenim u LED lampica za punjenje (dodir) pruža visoku svjetlinu. OCR tehnologija】 : Dokumentarna kamera prihvata snažnu tehnologiju OCR-a za izravno pretvoriti snimljene dokumente u tekst, s brzinom prepoznavanja od preko 98%, prikazuje veličinu veličine, podržava višegurnog, i može se izvesti u prepoznavanje Dosjeci za uređivanje. 【Projekcija uživo i video zapis】 : Projekcija u stvarnom vremenu i snimanje video zapisa, pogodno za učenje na daljinu i internetsku nastavu, poput pravljenja listova, nastavnih i poslovnih sastanaka. 【Jednostavan za upotrebu】 : Skener dokumenata ima visokokvalitetno tijelo od legure aluminija.

Specifikacija

Item Type:
Document Camera
Material:
Aluminum Alloy, ABS
Support Format:
A4
Pixels:
5mp
Color Bits:
24bit
Interface Type:
USB2.0 ( Supports USB Expansion Interface)
Scanning Light Source:
Natural Light, 4 x Led Fill Light
Scanning Speed:
About 1 Second
Image Format:
JPG, BMP, TIF, PDF
Video Format:
AVI
Scan Type:
Documents, Notes, Id Cards, Magazines, Photos, Books, 3d Objects, Etc.
Functions:
Intelligent Trimming and Deviation Correction, Auto Focusing, Front and Back Merging, Barcode Recognition, Qr Codes Reading, Stamp Tool (Electronic Signature), Watermark, PDF Function, Video Function, Etc.
Operating System:
for Windows 2003, for XP, for Vista, for Win 7, for Win 8, Etc.
Package List:
1 x Document Camera :
1 x Bottom Pad :
1 x USB Power Cable:
1 x User Manual:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine