Aramox kontejner za skladištenje hrane od nerđajućeg čelika, multifunkcionalni nepropusni Silikonski PP metalni Bento Box koji tone poklopac za restoran
Newbie

Aramox kontejner za skladištenje hrane od nerđajućeg čelika, multifunkcionalni nepropusni Silikonski PP metalni

KM 2.00

Dostupno za naručivanje

Multifunkcionalno : ova zatvorena kutija može se koristiti za čuvanje svih vrsta hrane, lako riješiti sve vrste problema sa očuvanjem hrane, može se koristiti i kao kutija za odlaganje za organizovanje malih predmeta Višestruka upotreba : ova metalna kutija se može hladiti, zamrznuti, grijati na otvorenoj vatri, grijati u pećnicama i kutijama za paru, ili grijati električnom pećnicom od gline, ima jaku praktičnost. Vakuumsko zapečaćeno : koristeći dizajn vakuumskog zaptivanja, ova metalna kutija za kontejnere za hranu može efikasno sprečiti difuziju mirisa, sprečiti truljenje hrane, održati hranu ukusnom. 316 materijal od nerđajućeg čelika : hlađenje od nerđajućeg čelika je brzo i ujednačeno, sa frižiderom može postići efekat brzog zamrzavanja i očuvanja, snažno i izdržljivo. Poklopac za potonuće : sa dizajnom poklopca za potonuće, Zatvorena metalna kutija za ručak može se slagati kada se ne koristi, skladište za slaganje ne klizi, štedeći prostor. 316 materijal od nerđajućeg čelika : hlađenje od nerđajućeg čelika je brzo i ujednačeno, sa frižiderom može postići efekat brzog zamrzavanja i očuvanja, snažno i izdržljivo. Vakuumsko zapečaćeno : koristeći dizajn vakuumskog zaptivanja, ova metalna kutija za kontejnere za hranu može efikasno sprečiti difuziju mirisa, sprečiti truljenje hrane, održati hranu ukusnom. Poklopac za potonuće : sa dizajnom poklopca za potonuće, Zatvorena metalna kutija za ručak može se slagati kada se ne koristi, skladište za slaganje ne klizi, štedeći prostor. Multifunkcionalno : ova zatvorena kutija može se koristiti za čuvanje svih vrsta hrane, lako riješiti sve vrste problema sa očuvanjem hrane, može se koristiti i kao kutija za odlaganje za organizovanje malih predmeta. Višestruka upotreba : ova metalna kutija se može hladiti, zamrznuti, grijati na otvorenoj vatri, grijati u pećnicama i kutijama za paru, ili grijati električnom pećnicom od gline, ima jaku praktičnost.Specifikacija : vrsta artikla : spremnik za čuvanje hrane Materijal : Nerđajući čelik 316, PP, silikon za hranu kako koristiti : 1.

Specifikacija

Item Type:
Food Storage Container
Material:
316 stainless steel, PP, food grade silicone
How to Use:
1. Before storing the food, make sure that the box is dry and clean and that it is tightly closed.:
2. Place the stored food in the box and close the lid.:
3. If food is to be frozen, place the container in the refrigerator freezer. :
4. If you need to freeze food, place the container in the freezer of the refrigerator.:
packing list:
1 x Stainless Steel Food Storage Container:
Note:
1. Prohibit the use of metal tools or cutting objects such as blades to avoid scratching the box.:
2. Do not use it to store overheated food, which may deform or affect the sealing effect.:
3. Placing in the freezer for a long time may affect the sealing of the box. If not used for a long time, it is recommended to place in room temperature environment.:
4. Avoid using it in high temperature environment or under direct sunlight to avoid damage to the freshness box.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine