Pzj-skladištenje posuda za žitarice,posude za suvu hranu sa poklopcima, dobra nepropusnost vazduha,čuvati sveže i čuvati žitarice, zob, testeninu, kekse itd,B
Newbie

Pzj-skladištenje posuda za žitarice,posude za suvu hranu sa poklopcima, dobra nepropusnost vazduha,čuvati

KM 43.40

Dostupno za naručivanje

Vakumska brava za svežinu : vakuumsko skladištenje, čvrsto zaključavanje svežine, sprečavanje vlage i mirisa, materijali u kontaktu sa hranom, očuvanje vakuuma, ukusna, spora oksidacija i sprečavanje neobičnog mirisa Višenamjenski zatvoreni rezervoar. Kućno skladište. Fizička brava : dizajn prekidača sa jednim dugmetom može efikasno održavati hranu svežom tokom skladištenja i usporiti gubitak hranljivih materija u hrani. Prenosiv je, jednostavan za otvaranje i zatvaranje i može se slobodno nositi, štedeći obim posla i energiju. Ima funkcije hidratantne, vlage i smanjenja stope oksidacije, što ne samo da produžava vijek trajanja, već i održava ukusnost dugo vremena. Siguran materijal : izdržljiv, pružamo vam sigurne, čvrste i pouzdane vakuumske kontejnere za skladištenje hrane za hranu. Bez BPA, nepropusan i ekološki, veoma je pogodan za vaš plan zdrave ishrane. Lagan, ne krhak, otporan na udarce, ne plaši se pada. Sigurnost u mikrovalnoj pećnici : pogodno za zamrzivače i hladnjake. Može ući u mašinu za pranje sudova, očuvanje vakuuma može efikasnije održavati originalnu boju, aromu, ukus, oblik i ishranu hrane. (Nije prikladno za mikrovalnu pećnicu, otvorite poklopac prilikom ulaska u mašinu za pranje sudova). Široko korištena : veliki kapacitet od 750ml+1500ml ne samo da se može koristiti za očuvanje vakuuma za održavanje svježe hrane, već može nositi i hranu za školu, posao i aktivnosti na otvorenom. specifikacija : Naziv proizvoda : vakuumski zatvoreni rezervoar Materijal proizvoda : PC kapacitet proizvoda : 750ml/1500ml težina proizvoda : 274g/344g veličina proizvoda : 140*85 MM/140*130mmproizvod upotreba : pogodno za skladištenje žitarica/čaja/ljekovitih materijala/kuhinjskih začina/grickalica/voća i druge hrane.Paket uključuje : ★2 * vakuumski zapečaćen tanknote : ★zbog razlika između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici.

Specifikacija

Product name:
Vacuum sealed tank
Product material:
PC
Product capacity:
750ML/1500ML
Product weight:
274g/344g
Product size:
140*85MM/140*130MM
Product use:
suitable for storage of grains/tea/medicinal materials/kitchen spices/snacks/fruits and other foods.
The package includes:
★2*Vacuum sealed tank:
note:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine