MJWDP Kuhinjski zidni držač stalka za lonce vješalica za police za odlaganje posuđa sa kukom Organizator posuđa za kuhinjski stalak za odlaganje posuđa
Newbie

MJWDP Kuhinjski zidni držač stalka za lonce vješalica za police za odlaganje posuđa sa kukom Organizator posuđa

KM 0.33

Dostupno za naručivanje

- Posebno dizajniran za čuvanje lonaca i posuđa, koji pomažu uštedjeti još više prostora u vašoj kuhinji -Sa kukama tipa 10 S. -Stalak za tepsiju je napravljen od debelih materijala, ručno rađeno zavarivanje. Može da izdrži težinu od 30-40 kg. - Posebno je tretiran za sprečavanje rđanja. -Postoje dvije metode instalacije za stalak za lonce, bilo koja metoda vam omogućava da organizirate posude i posuđe na način na koji želite. - Posebno dizajniran za čuvanje lonaca i posuđa, koji pomažu uštedjeti još više prostora u vašoj kuhinji. -Sa kukama tipa 10 S. -Stalak za tepsiju je napravljen od debelih materijala, ručno rađeno zavarivanje. Može da izdrži težinu od 30-40 kg. - Posebno je tretiran za sprečavanje rđanja. -Postoje dvije metode instalacije za stalak za lonce, bilo koja metoda vam omogućava da organizirate posude i posuđe na način na koji želite. Specifikacija : Veličina : 60*24*25cmmaterijal : metalna polica klasifikacija : wall Color : black Features : -posebno dizajniran za čuvanje lonaca i posuđa, koji pomažu uštedjeti još više prostora u vašoj kuhinji.-Sa kukama tipa 10 S.-Stalak za tepsiju je napravljen od debelih materijala, ručno rađeno zavarivanje. Može da izdrži težinu od 30-40 kg.- Posebno je tretiran za sprečavanje rđanja.-Postoje dvije metode instalacije za stalak za lonce, bilo koja metoda vam omogućava da organizirate posude i posuđe na način na koji želite.- Ovaj stalak za lonce se može postaviti na vaš balkon, radnu sobu ili kupatilo i može se koristiti za kačenje mnogih drugih vrsta predmeta za domaćinstvo napomena : 1. Dozvolite 1-3cm (0.18") razliku zbog ručnog mjerenja i male varijacije boja za različita podešavanja ekrana. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta.Paket uključen : 1 X kuhinjska polica 10 X kuke.

Specifikacija

Size:
60*24*25cm
Material:
metal
Shelf classification:
wall
Color:
black
Features:
-Specially designed for storing pots and utensils, which help to save even more space in your kitchen.:
-With 10 S-type hooks.:
-The pan rack is made of thick materials, hand-made welding. It can withstand a weight of 30-40 kg.:
-It has been specially treated to prevent rusting.:
-There are two installation methods for the pot rack, either method allows you to organize the containers and utensils in the way you want.:
-This pot rack can be installed on your balcony, study or bathroom and can be used to hang many other types of household items:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Included:
1 X Kitchen shelf :
10 X hooks :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine