WPYYI sklopivi Mikrovalni poklopac za prskanje za mikrovalnu pećnicu poklopac za zaštitu od mikrovalne pećnice kuhinjska posuda za suđe poklopac poklopca za odzračivanje hrane korpa za dreniranje voća
Newbie

WPYYI sklopivi Mikrovalni poklopac za prskanje za mikrovalnu pećnicu poklopac za zaštitu od mikrovalne pećnice

KM 34.30

Dostupno za naručivanje

Za razliku od drugih plastičnih navlaka, naš poklopac za mikrovalnu pećnicu napravljen je od PP+TPR kako bismo osigurali da vaša jela nemaju neželjeni ukus Perilica Za Suđe I Mikrovalna Pećnica. Naš poklopac za mikrovalnu pećnicu potpuno je sklopiv za maksimalnu fleksibilnost tako da ih možete koristiti za savršeno prekrivanje strmih zdjela ili ravnih ploča. Maksimalni prečnik 27,3 cm. Održavajte svoju mikrovalnu pećnicu čistom pomoću sklopivog silikonskog poklopca za mikrovalnu pećnicu. koristeći naš poklopac, vaša mikrotalasna će ostati besprekorna tako da nikada nećete morati da brinete da ćete subotom popodne čistiti nepotrebno. Perforacije omogućavaju da para iscuri dok se hrana kuva. Takođe, funkcioniše kao praktično cjedilo za voće ili povrće sprečava neuredno prskanje mikrotalasne pećnice. EASY STORAGE : sa mogućnošću transformacije i kolapsa u disk, širenja na 9 cm debljine i kolapsa na 2,5 cm debljine,lako se može čuvati u bilo kojem ormaru, ormaru ili fioci radi lakšeg skladištenja. Za razliku od drugih plastičnih navlaka, naš poklopac za mikrovalnu pećnicu napravljen je od PP+TPR kako bismo osigurali da vaša jela nemaju neželjeni ukus. Perilica Za Suđe I Mikrovalna Pećnica. Naš poklopac za mikrovalnu pećnicu potpuno je sklopiv za maksimalnu fleksibilnost tako da ih možete koristiti za savršeno prekrivanje strmih zdjela ili ravnih ploča. Maksimalni prečnik 27,3 cm. Održavajte svoju mikrovalnu pećnicu čistom pomoću sklopivog silikonskog poklopca za mikrovalnu pećnicu. koristeći naš poklopac, vaša mikrotalasna će ostati besprekorna tako da nikada nećete morati da brinete da ćete subotom popodne čistiti nepotrebno. Perforacije omogućavaju da para iscuri dok se hrana kuva. Takođe, funkcioniše kao praktično cjedilo za voće ili povrće sprečava neuredno prskanje mikrotalasne pećnice.EASY STORAGE : sa mogućnošću transformacije i kolapsa u disk, širenja na 9 cm debljine i kolapsa na 2,5 cm debljine,lako se može čuvati u bilo kojem ormaru, ormaru ili fioci radi lakšeg skladištenja.

Specifikacija

Color:
Red, Yellow
Material:
PP+TPR
Package included:
1 x Microwave Oven Cover:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine