Gorphi ljepljive kuke za ručnike, 4 pakovanja ljepljivih kukica za teške uslove rada za kupatila / kaput/ogrtač/kuhinju, samoljepljive kuke koje se ne probijaju, (Zlatni)
Newbie

Gorphi ljepljive kuke za ručnike, 4 pakovanja ljepljivih kukica za teške uslove rada za kupatila / kaput/ogrtač/kuhinju,

KM 49.55

Dostupno za naručivanje

【Zidna kuka za teške uslove rada】ova kuka za peškire je napravljena od svemirskog aluminijuma visokog standarda, visokog viskoziteta i velike nosivosti, vodootporna, antikorozivna i protiv rđe Udica ima maksimalni kapacitet opterećenja od 16 funti. Ovu ljepljivu udicu nije potrebno bušiti i neće oštetiti zid. 【Svestran dizajn】Ova kuka za peškire dizajnirana je sa čistim linijama i savremenim stilom, čineći vaše kupatilo jednostavnim i svežim. Ova zidna kuka je savršena za kačenje ogrtača, peškira, šešira, kapa, torbi itd. Ova kuka za kaput pomaže vam da uštedite prostor, održavajte sobu urednom. 【Jednostavna instalacija】 Korak 1 : izvadite udicu iz okvira i zaključajte vijke za pričvršćivanje filma. Korak 2 : otkinite ljepljivi zaštitni list sa zadnje strane. Korak 3 : zalijepite ga tamo gdje vam treba. 【Široko se koristi】 kuke za peškire se široko koriste u kupatilu, spavaćoj sobi, kuhinji, dnevnom boravku itd. Možete ga zalijepiti na glatku i T RDU po ršinu, kao što su zid od pločica, mermerni zid, ormar, dr ena rata, staklena rata, ormarić itd. 【Garancija zadovoljstva】 vjerujemo u kvalitetu naših kukica za ručnike u kupaonici, a zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet. Ako niste zadovoljni bilo kojom od kukica za peškire za kupatilo, slobodno nas kontaktirajte za potpuni povrat novca. Uvek smo spremni da vam služimo. Gorphi ljepljive kuke za ručnike, 4 pakovanja ljepljivih kukica za teške uslove rada za kupatila / kaput/ogrtač/kuhinju, samoljepljive kuke koje se ne probijaju, (Zlatni).

Specifikacija

Uz robu koja se daje prilikom kupovine