4-u-1 oštrač za kuhinjske noževe, profesionalni kuvar, pribor za kuhinjske noževe, sečiva za poliranje i rukavice protiv sečenja, ručni oštrač za noževe, oštrač za noževe, popravak kuhinjskog noža
Newbie

4-u-1 oštrač za kuhinjske noževe, profesionalni kuvar, pribor za kuhinjske noževe, sečiva za poliranje

KM 2.33

Dostupno za naručivanje

Oštrilica za nož i makaze dizajnirana su sa protukliznom gumenom podlogom kako bi se osigurala vaša sigurnost, dok druga oštrila nisu Naš proizvod je napravljen od visokokvalitetne silikonske smole umesto jeftine gume, tako da više ne morate da brinete da će se tresti napred-nazad tokom poliranja. A oštrač za olovku je jednostavan za upotrebu. Ergonomska ručka i gumeni prsten za podizanje, bilo da ste ljevoruki ili ljevoruki, ergonomska ručka može vratiti vaš nož za kuvanje za nekoliko sekundi! Dizajn gumenog visećeg prstena omogućava vam da lako postavite oštrač za olovku i sačuvate svoj položaj. Ovaj oštrač ima protukliznu gumenu podlogu za sprečavanje klizanja. Za povećanje sigurnosti nudimo čak i rukavice protiv rezanja! Ne brinite o rezanju kada koristite naš rezač. Kompaktan i praktičan. Pogodno za razne alate za sečenje i makaze, kuharske noževe, tri noža, džepne noževe, vanjske noževe i setove kuhinjskih noževa. Odličan je alat za oštrenje za roštilj, kampiranje ili druge aktivnosti na otvorenom. Jednostavan za korištenje. Jednostavno stavite oštricu u rub za oštrenje, lagano povucite oštricu nekoliko puta, a nakon nekoliko sekundi vratite tupu oštricu (upotrijebite određenu silu da gurnete oštricu prema dolje, povucite je odozdo prema vrhu, ne gurajte naprijed-nazad). Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : brusilica za noževe Materijal : Nerđajući čelik, ABS plastika, šmirgla, volfram čelik, keramička funkcija štapa : makaze za oštrenje, grubo brušenje, fino mlevenje, precizno mlevenje težina : cca.5inpackage lista : 1 x nož brusilica napomena : 1.Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Specifikacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Knife Grinder
Material:
Stainless Steel, ABS Plastic, Emery, Tungsten Steel, Ceramic Rod
Function:
Sharpening Scissors, Coarse Grinding, Fine Grinding, Accurate Grinding
Weight:
Approx. 317g / 11.2oz
Size:
Approx. 23x5.5x9cm / 9.1x2.2x3.5in
Package List:
1 x Knife Grinder
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine