Električna kutija za ručak električna kutija za toplu rižu Prijenosna kutija za grijanje za ručak samo - vruća kutija za ručak izolacija početna višespratnica
Newbie

Električna kutija za ručak električna kutija za toplu rižu Prijenosna kutija za grijanje za ručak samo - vruća

KM 7.50

Dostupno za naručivanje

Nema potrebe da tražite mikrotalasnu i čekate u redu za grejanje, jednostavno je uključite, možete toplo jesti sedeći na svom sedištu u školi, u kancelariji ili tokom Jeste li umorni od stalnog traženja mikrovalne pećnice? Sa našim termo kontejnerom za hranu, uvek možete da održavate hranu toplom. Možete jednostavno grijati obroke u svojoj kancelariji ili kad god/gdje god putujete. Moderan izgled i prenosiva ručka omogućavaju vam da nosite hranu sa sobom. Vrijeme grijanja ovisi o temperaturi hrane i vanjskoj temperaturi. Dajte ga nekome koga volite kako bi mogao uživati u domaćoj deliciji za zdraviji stil ishrane za kuvanje pirinča, jaja na pari, povrće, meso i još mnogo toga.Specifikacija : 1 litermaterijal : Shell PP, 304 nerđajući čelik Snaga : 250w 220v / 50hzveličina : 26,5 cm×12,0 cm×16,3 cm (dužina·širina·visina) Obaveštenje : : - mala greška merenja je dozvoljena u granicama normale.- Možda postoji mala razlika u boji zbog monitora, kamere ili drugih faktora, pogledajte fizičku stavku.Paket uključuje : kutija za ručak za grejanje 1 * može da nosi prenosivu kutiju za grejanje za ručak svakodnevno i praktično zagreva obroke na različitim mestima.

Specifikacija

1 liter:
Material:
Shell PP, 304 stainless steel
Power:
250W 220V/50Hz
Size:
26.5cm×12.0cm×16.3cm (length·width·height)
Notice:
- Tiny measuring error is allowable within normal range.:
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item.:
Package include:
1*Heating lunch box
It can carry the portable lunch heating storage box everyday and conveniently heat meals in different places. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine