QFFL Kuhinjski stojeći Držač papira, stalak za tkivo od prirodnog drveta, dozator za rolnu papirnog papira, za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak
Newbie

QFFL Kuhinjski stojeći Držač papira, stalak za tkivo od prirodnog drveta, dozator za rolnu papirnog papira,

KM 0.33

Dostupno za naručivanje

【Materijal】napravljen od vrhunskog izdržljivog bambusovog drveta za koje se zna da je jače i ljepše od običnog drvetaStojeći dizajn omogućava vam da imate spremne papirne ubruse na bilo kojoj ravnoj površini. 【Jednostavna instalacija】prilikom postavljanja ovog držača papirnih ubrusa od bambusovog drveta potrebna su dva zavrtnja,pazite da su zavrtnji poravnati sa rupama na šipci, inače će biti problema prilikom uvrtanja. 【Držač ručnika za drveni papir pogodan za pronalaženje papira】držač ručnika za drveni papir je dizajn s dvostrukom šipkom, mali štap može stegnuti papir u rolni,potrebno je samo povući papirni ubrus da biste ga otkinuli, vrlo jednostavan i praktičan držač papirnih ubrusa. 【Pogodno】stojeći dizajn omogućava vam da imate spremne papirne ubruse na bilo kojoj ravnoj površini.Za brzu, udobnu upotrebu bez napora, Lako se očisti. 【Pogodno za gotovo svaku rolu】Kuhinjski papirni ubrus, maramice za papirne ubruse za kupaonicu, rolna kuhinjske krpe itd. 【Materijal】napravljen od vrhunskog izdržljivog bambusovog drveta za koje se zna da je jače i ljepše od običnog drveta.Stojeći dizajn omogućava vam da imate spremne papirne ubruse na bilo kojoj ravnoj površini. 【Jednostavna instalacija】prilikom postavljanja ovog držača papirnih ubrusa od bambusovog drveta potrebna su dva zavrtnja,pazite da su zavrtnji poravnati sa rupama na šipci, inače će biti problema prilikom uvrtanja. 【Držač ručnika za drveni papir pogodan za pronalaženje papira】držač ručnika za drveni papir je dizajn s dvostrukom šipkom, mali štap može stegnuti papir u rolni,potrebno je samo povući papirni ubrus da biste ga otkinuli, vrlo jednostavan i praktičan držač papirnih ubrusa. 【Pogodno】stojeći dizajn omogućava vam da imate spremne papirne ubruse na bilo kojoj ravnoj površini.Za brzu, udobnu upotrebu bez napora, Lako se očisti. 【Pogodno za gotovo svaku rolu】Kuhinjski papirni ubrus, maramice za papirne ubruse za kupaonicu, rolna kuhinjske krpe itd.

Specifikacija

❤Name:
Toilet Paper Holder
❤Material:
Bamboo wood
❤Applicable paper towel:
roll paper
❤Size:
14.5*14.5*28.4cm/6*6*11inch
❤Package content:
Toilet Tissue Paper Roll Storage Shelf (not including other things)
❤If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can email us and we will be happy to solve the problem for you. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine