Trostruka četka za pranje stakla / 3 četka za čišćenje stakla sa podloškom za usisnu čašicu čisto staklo za hotelsku kafu
Newbie

Trostruka četka za pranje stakla / 3 četka za čišćenje stakla sa podloškom za usisnu čašicu čisto

KM 2.33

Dostupno za naručivanje

Brzo i praktično, unutrašnji i vanjski zid šalice mogu se temeljito očistiti Uključuje 3 četke, glava četke se okreće u bilo kojem smjeru do tačke kako bi se osiguralo dobro ribanje barskih naočara. Napravljen od izdržljive plastične baze i 3 četke sa najlonskim čekinjama. Jednostavan za upotrebu, samo ga stavite u sudoper, usisavanje na bazi čvrsto će se uhvatiti za sudoper. Pogodno za čišćenje stakla za koktele, stakla za vino, čaša za vodene čaše i tako dalje. Brzo i praktično, unutrašnji i vanjski zid šalice mogu se temeljito očistiti. Uključuje 3 četke, glava četke se okreće u bilo kojem smjeru do tačke kako bi se osiguralo dobro ribanje barskih naočara. Napravljen od izdržljive plastične baze i 3 četke sa najlonskim čekinjama. Jednostavan za upotrebu, samo ga stavite u sudoper, usisavanje na bazi čvrsto će se uhvatiti za sudoper. Pogodno za čišćenje stakla za koktele, stakla za vino, čaša za vodene čaše i tako dalje. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo Materijal : plastika+najlon Boja : Kao prikazane slike Veličina : cca.19 * 10 * 19cm/7.5 u težini : cca.2 oz lista paketa : 1 * baza 3 * četke napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0~1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Specifikacija

Condition:
100% Brand New
Material:
plastic+nylon
Color:
As Pictures Shown
Size:
approx.19*10*19cm/7.5*3.9*7.5in
Weight:
Approx.403g/14.2oz
  :
Package list:
 
1 * Base :
3 * Brushes:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine