Topincn dozator za zrno 6 mreža PP rotacija organizacija za skladištenje žitarica otporna na insekte kontejneri za skladištenje hrane za kuhinjske sitne žitarice
Newbie

Topincn dozator za zrno 6 mreža PP rotacija organizacija za skladištenje žitarica otporna

KM 22.44

Dostupno za naručivanje

Karakteristike : Ova organizacija za skladištenje žitarica karakteriše rotaciono skladištenje, rad sa jednim dugmetom, dizajn pretinca, transparentno i vidljivo, klasifikovano skladištepoput pirinča, prosa, mung pasulja, crvenog pasulja, ječma, zobi itd. Imajte na umu : nije pogodan za zobene pahuljice, brašno ili veće žitarice. Funkcija : čuvajte svoju hranu suvom i bezbednom sa ovim plastičnim kontejnerima za skladištenje hrane. Pomaže u maksimiziranju vašeg prostora i održavanju predmeta organiziranim i lakim za pronalaženje. A tijelo spremnika za hranu dovoljno je čvrsto za dugotrajnu upotrebu. PP Materijal : ovaj rezervoar za dozator pirinča napravljen je od vrhunskog PP materijala koji je siguran i zdrav, a takođe je izdržljiv i ima dugu uslugu life.It može se postaviti u ugao, koji štedi prostor. Recite zbogom tonama vreća različitih žitarica u ostavi. Štednja prostora : jedan kontejner za skladištenje hrane zamenio je 6 kontejneri koji štede puno prostora u malom kuhinjskom prostoru. Kontejneri za skladištenje hrane sa 6 odeljaka zahtevaju manje prostora za skladištenje kako bi žitarice bile organizovane i uredne. 360 : naš dozator za suhu hranu može se glatko rotirati za 360 stepeni da vidimo i dobijemo ono zrno zrna koje nam je potrebno da ga skuhamo. Svaki slot ima jedinstveno dugme za lako dobijanje uskladištenih zrna. Veoma lako za izdavanje i punjenje. Specifikacija : vrsta artikla : Rice Dispenser Tank Material : Pppackage List : 1 x Rice Dispenser Note : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslat nasumično i uvjerite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Specifikacija

Item Type:
RiceDispenserTank
Material:
PP
Package List:
1 xRice Dispenser:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine