Fdit Plastic Bag Storage Box Wall Mount Bag Saver, torba za smeće Organizator dozator za jednostavan pristup vašim torbama
Newbie

Fdit Plastic Bag Storage Box Wall Mount Bag Saver, torba za smeće Organizator dozator za jednostavan

KM 21.95

Dostupno za naručivanje

Dizajn gornjeg poklopca i izlaza za podizanje, jednostavan za stavljanje ili iznošenje kesa za smeće Pomoći će vam da držite i pohranite plastične kese ili navlake za cipele za jednokratnu upotrebu kada ih ne koristite. Napravljen od PP, stabilan i visok kvalitet. Za višekratnu upotrebu,izdržljiv, i praktična. Zidni dizajn sa samoljepljivim trakama od 4 komada, bez rupa i možete ga zalijepiti na glatku i čistu površinu, štedeći prostor.Može se koristiti u kuhinji, spavaćoj sobi, kupatilu, kako bi vaš dom bio uredan i dobro organizovan. Brinemo za sve mušterije osjećaj.Ako ovaj proizvod ne ispunjava ili prevazilazi vaša očekivanja,molimo vas da ga pošaljete nazad za 100% povraćaj bez pitanja. Fdit je nesebičan i pažljiv zanatlija posuđa iz Minesote, posvećuje se pružanju vrhunske kućne kuhinjske opreme običnom narodu. Svaku narudžbu shvatamo ozbiljno dok naši klijenti biraju naš proizvod, jer se radi o zdravlju vaše porodice. Ovo nije šala,znamo da jako volite svoju porodicu, jer ste Vi kamen temeljac za svoju porodicu. Opis : Da li uvek brinete o previše kesa za smeće? Pomoći će vam da držite i pohranite plastične kese ili navlake za cipele za jednokratnu upotrebu kada ih ne koristite. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo Materijal : PP Boja : bež, roze, zelena (opciono) Veličina proizvoda : cca.9 " Težina paketa : cca. 180g~187g paket uključen : 1 * Kutija za skladištenje plastičnih kesa Napomena : Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog merenja i uverite se da vam ne smeta pre naručivanja. Imajte na umu da boje mogu postojati hromatska aberacija kao različito postavljanje slika. Važne informacije : svaku narudžbinu shvatamo ozbiljno dok naši klijenti biraju us.In rijedak događaj nedostatka (sramota za nas! samo se javi. Ako niste zadovoljni svojim proizvodom u roku od mjesec dana, Samo kontaktirajte i mi ćemo organizovati povraćaj novca.

Specifikacija

Condition:
100% Brand New
Material:
PP
Color:
Beige, Pink, Green (optional)
Product Size:
Approx. 29.8 * 14 * 9.8cm / 11.7 * 5.5 * 3.9
Package Weight:
Approx. 180g~187g
Package Included:
1 * Plastic Bag Storage Box:
Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind it before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Important information:
We take each order seriously while our customers choose us.In the rare event of a defect (shame on us!) just get in touch. :
If you aren't satisfied with your product within a month, just get in touch and we'll arrange a refund. :
Enjoy!:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine