3 ploča od 3 razine ploče, uklonjiva ploča od nehrđajućeg čelika i zdjela za pohranu stalak za sušenje čvrstog i izdržljivog jednostavnog za odvod
Newbie

3 ploča od 3 razine ploče, uklonjiva ploča od nehrđajućeg čelika i zdjela za pohranu stalak za sušenje čvrstog

KM 39.99

Dostupno za naručivanje

Čelična žica s mekim crnim premazom štiti jela od krhotina i ogrebotina i sprječava hrđe ili promjenu boje Ovaj crni stalak za suđe, sa jednostavnim i elegantnim dizajnom, savršeno će se uklopiti u bilo koju vrstu kuhinje. Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika od 304, to je tvrda, otporna na hrđu i koroziju, snažna i izdržljiva za svakodnevnu upotrebu domaćinstva. Jednostavan za odvod, uklonjiva plastična ladica održava radnoj površini, omogućavajući vodu da prolazi u sudoper i lako se izlijeva, pomažući za odvodnju posuđa, pribora za jelo, voće, povrće i više. Višenamjenska kuhinja dodatna oprema sa nosačem za pribor za jelo i držač za čaše, pružajući dovoljno prostora za posuđe, pribor za jelo i jednostavan za upotrebu. Čelična žica s mekim crnim premazom štiti jela od krhotina i ogrebotina i sprječava hrđe ili promjenu boje. Ovaj crni stalak za suđe, sa jednostavnim i elegantnim dizajnom, savršeno će se uklopiti u bilo koju vrstu kuhinje. Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika od 304, to je tvrda, otporna na hrđu i koroziju, snažna i izdržljiva za svakodnevnu upotrebu domaćinstva. Jednostavan za odvod, uklonjiva plastična ladica održava radnoj površini, omogućavajući vodu da prolazi u sudoper i lako se izlijeva, pomažući za odvodnju posuđa, pribora za jelo, voće, povrće i više. Višenamjenska kuhinja dodatna oprema sa nosačem za pribor za jelo i držač za čaše, pružajući dovoljno prostora za posuđe, pribor za jelo i jednostavan za upotrebu. Značajke : čelična žica s mekim crnim premazom štiti jela od krhotina i ogrebotina i sprječava hrđanje ili promjenu neboja. Ovaj crni stalak za suđe, sa jednostavnim i elegantnim dizajnom, savršeno će se uklopiti u bilo koju vrstu kuhinje. Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika od 304, to je tvrda, otporna na hrđu i koroziju, snažna i izdržljiva za svakodnevnu upotrebu domaćinstva. Višenamjenska kuhinja dodatna oprema sa nosačem za pribor za jelo i držač za čaše, pružajući dovoljno prostora za posuđe, pribor za jelo i jednostavan za upotrebu.

Specifikacija

Item Type:
Dish Rack
Material:
Stainless Steel + Plastic Tray
Weight:
Approx. 2960g/104.4oz
Product Size:
Approx. 53.5 x 28.5 x 60cm/21.1 x 11.2 x 23.6in Each Layer Load Bearing
Color:
Black
Package List:
1 x Dish Rack 1 x Hex Wrench 1 x Accessories Kit
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Please kindly note that this product needs to be assembled by yourself.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine