Držač četkica za zube, držač četkica za zube Zidni montiran, kupaonica, sa puštanjem zubne paste + magnetna čaša za, zidno ugrađeno ljepilo za kupatilo, bez bušenja
Newbie

Držač četkica za zube, držač četkica za zube Zidni montiran, kupaonica, sa puštanjem zubne paste + magnetna

KM 1.33

Dostupno za naručivanje

Dom i kuhinja / Kupatilo / Kupatilo Pribor / Držači i dozirnici / Držači za zube Držači četkica za zube. 【Multifunkcionalna držač četkica za zube】 Držač za zube sa zubima ima ugrađeni automatski dozator za zube, koji može iscijediti određenu količinu pasta za zube koja vam je potrebna, koja mogu koristiti i odrasle i djeca, a pogodna je za većinu paste za zube. Pozdravi se zbogom za nered】 Ne samo nosač četkica za zub i puštanje zuba, već i organizator i ladicu za pohranu. Ladica za pohranu na vrhu držača četkice za zube može držati kozmetiku, britve i još mnogo toga. Ladice mogu pohraniti neke intimne stavke, uštedjeti protutop prostor i učiniti svoju kupatilo urednije. 【Dvostruko redni nosač zuba】 Dizajn držača četkica za dvostruke redne četkice za zube jednostavan je za obične četkice za zube, djecu i električne četkice za zube, čak i ako gosti dolaze u kuću. Držači četkica za zube za kupatilo na broju četkica za zube dostupni su u različitim specifikacijama, pogodnim za različite porodice, slatki par, obitelj od tri, porodica četverobote, a cijela porodica može lako razlikovati jednu šalicu. Naziv : Magnetska četkica za zube Proizvod Materijal : ABS, PC, PS, PP, silikonska površina : crna, siloskoprodajna veličina : dvostruka šolja : 280mmmhree čaše : 370mmhh 18mm x 67mmfeature : 1. Magnetska čaša za ispiranje usta, brzi odvod2. Opremljen automatskim puškarcima za zube, jednostavan za korištenje za odrasle i djecu3. Samostalni držač mobilnog telefona, pranje i gledanje drama bez ikakvih grešaka4. Skrivena velika ladica, dizajn klasifikacije sa dvostrukim odjeljkom, praktičan i intimniji5. Dizajn tablice za pohranu velikog kapaciteta na vrhu može uredno stavljati različite predmete6. Dvoredni nosač četkica za zube, jednostavan za obnavljanje četkica za zube svih veličina7. Nema instalacije za bušenje, bez oštećenja zidova uključuju : 1 * Držač za magnetsku četkicu za zube + dvije šalice 1 * Držač za četkicu za zube + tri šalice 1 * Obavijest o magnetskoj četkici za zube + četiri šalice : * Budući da je ručno mjerenje, doći će do pogreške 1-3cm, molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala na razumijevanju.

Specifikacija

Name:
Magnetic Toothbrush Holder
Product material:
ABS, PC, PS, PP, silicone
Product color:
black, gray
Product Size:
Double Cup:
280mm x 100mm x 67mm
Three cups:
370mm x 100mm x 67mm
Four cups:
460mm x 100mm x 67mm
Features:
1. Magnetic mouthwash cup, quick drain:
2. Equipped with automatic toothpaste squeezer, easy to use for adults and children:
3. Self-contained mobile phone holder, washing and watching dramas without any mistakes:
4. Hidden large drawer, double-compartment classification design, practical and more intimate:
5. The large-capacity storage table design on the top can neatly place various items:
6. Double-row toothbrush holder design, easy to hang toothbrushes of all sizes:
7. No drilling installation, no damage to the wall:
Products include:
1*Magnetic Toothbrush Holder + Two Cups :
1*Magnetic toothbrush holder + three cups :
1*Magnetic Toothbrush Holder + Four Cups :
Notice:
*Because it is manual measurement, there will be an error of 1-3CM, please refer to the actual product, thank you for your understanding.:
*Due to different monitors, the product may have a little color difference, please refer to the actual product, thank you. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine