Omoons Grab barovi za kupatilo, polirani hromirani rukohvat, grabilica za kadu, tuš zidova na zidu bez klizanja, sigurnosni ručak, toalet, ručnik stalak za ručnik toaletni ručni rukohvat / 48cm
Newbie

Omoons Grab barovi za kupatilo, polirani hromirani rukohvat, grabilica za kadu, tuš zidova na zidu bez klizanja,

KM 23.70

Dostupno za naručivanje

Prednosti : Traka za tuširanje izrađena je od izdržljive konstrukcije, sadrži finišu otpornu na koroziju kako bi se osiguralo trajne performanse Stabilan : nosiv-beastain bez čelika može sigurno podržavati teške predmete težine do 200 kg, uvelike smanjujući rizik od klizanja i pada i pružanja podrške svima, poboljšanju stabilnosti. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne primjenjuju se samo za upotrebu kao bar za tuš kadu, ali može držati odjeću, ručnik i itd. Prednosti : Traka za tuširanje izrađena je od trajne konstrukcije, a odlikuje se od korozije otporne na koroziju kako bi se osiguralo trajne performanse otporne na koroziju. Stabilan : nosiv-beastain bez čelika može sigurno podržavati teške predmete težine do 200 kg, uvelike smanjujući rizik od klizanja i pada i pružanja podrške svima, poboljšanju stabilnosti. Jednostavan za instaliranje : na zidovima kupaonice, posebno za trudnicu, starije osobe, invalidnost, nakon operacije ili pogođenih osoba za mobilnost, sprječavaju ih da klizne ili padaju. Toalet Asistent : Ovaj šipci za granicu toaleta idealan je za starije, onesposobljene i one koji su u kupaonici, u kupaonici. Višenamjenska : Koristite sigurnosne šipke u kupaonici, kuhinji, uz stepenište, ili u praonici za dodatnu prevenciju pada, posebno za hendikep, starije, trudne žene i djecu. Ne samo da se koristi kao tuš kadu, ali može držati i odjeću, ručnik i itd. Bezbednosni šank, kafu stariju i sretnu cijelu obitelj, male detaljne promjene može poboljšati faktor sigurnosti našeg životnog ograničenja : materijal : Nehrđajući čelik : 38cm, 48cm, 58cm, 68cm, 88cm, 108cmpack, 88cm, 1x kade Barnotes : Zbog ručnog merenja, molimo dozvolite malu količinu pogrešaka na postavke monitora, a definicija piksela monitora, stvarne boje Proizvod može biti malo različitih proizvoda koji su potrebni i da se osigura da su proizvodi glatki i čist, preporučuje se redovno čistiti mnogo dobrih proizvoda u našoj trgovini, možete ući u trgovinu da biste izmenili Pitanja, kontaktirajte nas.

Specifikacija

Material:
Stainless Steel
Size:
38Cm , 48Cm , 58Cm , 68Cm , 88Cm , 108Cm
Package Included:
1X Bath Grab Bar:
Notes:
Due to Manual Measurement, Please Allow a Small Amount of Error:
Due to the Settings of the Monitor and the Definition of Monitor Pixels, the Actual Color of the Product May Be Slightly Different:
Good Products Also Need Your, to Ensure That the Products Are Smooth and Clean, It is Recommended to Clean Them Regularly.:
There Are Many Good Products in Our Store, You Are Welcome to Enter the Store to Choose:
If You Have Any Questions, Please Contact Us :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine