Goodbz kupaon stolice za tuširanje tuš kabina Mala kupaonica stolica sa šljokicama od punog drveta kupatilo bez klizanja vodootporna tuš stolica, radi u kupaonici / dnevnoj sobi
Newbie

Goodbz kupaon stolice za tuširanje tuš kabina Mala kupaonica stolica sa šljokicama od punog drveta

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Čvrsta drvena stolica od prirodnog drveta, finog izrade Glatka površina, zaobljeni uglovi i rubovi kako bi se izbjegla vaša porodica na njemu. Dizajniran za gustoću i snagu i snažan konstrukcijski dizajn, može dugo koristiti. Taj špedicija od drveta osigurava da podrži vašu težinu. Stolica za drvo ima upotrijebite bezbroj i vanjskom prostoru. Izvrsno je kao stolica od drvenog koraka, stolica za stopala, kuhinjska stolica, vrtna stolica i tako dalje. Udobno : Ova stolica za tuširanje pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u svojim kupkama i tuševima u potpunoj sigurnosti i udobnosti. Usluga prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati e-poštom u bilo kojem trenutku, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Ograničena mobilnost utječe i montiraju svakodnevno svakodnevno. Takva situacija može imati mnogo uzroka, poput nesreće ili bolesti. Kada netko dosegne određenu dob, na primjer, postaju sve teže. Ova stolica za tuširanje pomaže starijim ili invalidnim osobama da uživaju u kupalištima i tuševima u potpunoj sigurnosti : Materijal : Custom drvene jedide, bake i bake, invalid ili ljudi sa smanjenim mobilnosti. Zbog različitih monitora i rasvjetnih efekata, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slici. Izbjegavajte odstupanje od 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Garantiramo da nema rizika u kupci ovdje primljenim ili oštećenim predmetima. Molimo kontaktirajte nas prije nego što osigurate bilo kakve povratne informacije. Rešit ćemo ga za vas.

Specifikacija

Material:
solid wood
Color:
brown
Ideal for the elderly, grandparents, disabled or people with reduced mobility.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement.:
We guarantee there is no risk in buying here:
If received other or damaged items. Please contact us before providing any feedback. We will solve it for you. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine