-Els, ručnik za ručnik za ručnik za ručnik za kupanje Jednostruka ručnika bar za žarulja bakrena kućansko kupatilo i kuhinjski zidni ručnik stalak / dužina 40cm
Newbie

-Els, ručnik za ručnik za ručnik za ručnik za kupanje Jednostruka ručnika bar za žarulja bakrena

KM 67.03

Dostupno za naručivanje

Kategorija proizvoda : Kupaonica Materijal za ručnik : Liječenje bakra : antička instalacijska metoda : perforirane instalacijske specifikacije : jednopolna Dužina : 40cm, 50cm, 60cm Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. Kreativni izgled dizajn, elegantan i sažet oblik, zaobljeni uglovi, udoban bez rezanja ruku. Višenamjenski pohranjivanje, NG nosivost. Ima širok spektar primjene i vrlo je pogodan za kupaonice, toalete, spavaće sobe ili bilo gdje u porodici, hotelima i uredima koji trebaju stalak za peškire. Kategorija proizvoda : Kupaonica Materijal za ručnik : Liječenje bakra : antička instalacijska metoda : perforirane instalacijske specifikacije : jednopolna Dužina : 40cm, 50cm, 60cm. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. Kreativni izgled dizajn, elegantan i sažet oblik, zaobljeni uglovi, udoban bez rezanja ruku. Višenamjenski pohranjivanje, NG nosivost. Ima širok spektar primjene i vrlo je pogodan za kupaonice, toalete, spavaće sobe ili bilo gdje u porodici, hotelima i uredima koji trebaju stalak za peškire. Kategorija proizvoda : Kupaonica Rack.Materijal : Copper.Surface Liječenje : Antique.Instalation metoda : Perforirana instalacija.Specifikacija : Jednostruki stup. Dužina : 40cm, zahtjev za ručnik je čvrst i izdržljiv, čvrst i izdržljiv, Ne samo da ne samo da pohranjuju i suve ručnike, već dodaju moderan smisao u vašu kupaonicu. Modern vodootporan dizajn, njen moderni dizajn i funkcionalna estetika će BPPerfect ukras u vašoj kupaonici. Podrška visoke čvrstoće, prikladno za upotrebu. Molimo vas da dopustite lagano odstupanje u ručnim mjernim podacima.due za razliku u zaslonu monitora, stvarna boja može biti malo drugačija od slike.Ova : regal za ručnik * 1 . Pribor za montažu priključaka * 1.

Specifikacija

Single Pole.:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm.
Why Choose Our Towel Rack:
Sufficient Space, the Towel Rack is Sturdy and Durable, Not Only Can Store and Dry Towels, But Also Add a Modern Sense to Your Bathroom.:
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bperfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine