Uzorak stalak za flaše, odvojivi stalak za epruvetu držač epruvete čvrste plastike troslojni 5 set veliki kapacitet za 13mm laboratorijske epruvete
Newbie

Uzorak stalak za flaše, odvojivi stalak za epruvetu držač epruvete čvrste plastike troslojni 5 set veliki

KM 36.65

Dostupno za naručivanje

【Jednostavna instalacija】jednostavno za rastavljanje i postavljanje postolja za epruvetu, može se čuvati zajedno, ili se može rastaviti i postaviti ravno 【Troslojni】lagan i prenosiv, troslojni dizajn omogućava jednostavno umetanje i uklanjanje cijevi koja je laka za nošenje i. 【Premium materijal】izdržljiv, držač epruvete napravljen od čvrste plastike, lagan u težini i veoma izdržljiv u upotrebi. 【3 odvojena dijela】ovaj stalak za plastične epruvete ima 3 odvojena dijela koja je potrebno sastaviti i neće zauzimati više prostora. 【Veliki kapacitet】kapacitet je velik, Veličina jedne rupe je oko 13x13 mm, a može držati ukupno 90 epruveta. Kapacitet je velik, Veličina jedne rupe je oko 13x13 mm, a može držati ukupno 90 epruveta. Lagan i prenosiv, troslojni dizajn omogućava jednostavno umetanje i uklanjanje cijevi, što je lako za nošenje i . Izdržljiv, napravljen od čvrste plastike, lagan i veoma izdržljiv u upotrebi. Jednostavan za rastavljanje i instaliranje, može se čuvati zajedno, ili se može rastaviti i postaviti ravno. Ovaj stalak za plastične epruvete ima 3 odvojena dijela koja treba sastaviti i neće zauzimati više prostoraspecifikacija : vrsta artikla : stalak za Epruvetematerijal : Absprumena : cijevi za ispitivanje opterećenja Veličina jedne rupe : cca. 13x13mm / 0, 5x0, 5inbroj rupa : 90 lista paketa : 15 x stalak za epruvetu 5 x priručnik napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Specifikacija

Item Type:
Test Tube Rack
Material:
ABS
Purpose:
Load test tube
Single Hole Size:
Approx. 13x13mm / 0.5x0.5in
Number of holes:
90
Package List:
15 x Test Tube Rack:
5 x Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine