1set (5kom) prijenosni multifunkcionalni modni plastični Salon zamjena za puhanje fen za sušenje sušilice koncentrator mlaznica
Newbie

1set (5kom) prijenosni multifunkcionalni modni plastični Salon zamjena za puhanje fen za sušenje

KM 1.33

Dostupno za naručivanje

Boja : Crna; Materijal : plastika;Veličina : Kao što je prikazano na slici; Paket uključuje : 1xcomb mlaznica 1xflat oblik mlaznica 1xwide usta mlaznica 1xanti-statički češalj 1xsharp rep češalj Molimo vas da napomenete zamjenu mlaznice pogodnu za fen koji je prečnika 4,5 cm-4,8 cm,koristite zajedno sa spužvastom gumenom podlogom ako je prečnik vašeg Fena ispod 4,5 cm. Pomažući od mlaznice na lookout okupljaju i razišli, smanjiti uticaj za kosu,. Omogućava brže iskustvo sušila za kosu;univerzalni difuzor za kosu prilagodljiv za fen. Pomažući od mlaznice na potrazi okupljaju i razišli, smanjiti uticaj za kosu. Specifikacija : Boja : Crna; Materijal : plastika; Veličina : Kao što je prikazano na slici; pakovanje : 1xcomb mlaznica 1xflat oblika mlaznica 1xwide mlaznica za usta 1xanti-statički češalj 1xsharp rep češaljkarakteristike : *pomažući mlaznicama da se sakupe i rasprše, smanjuju uticaj na vašu kosu * omogućava brže iskustvo sušila za kosu;Plastična Crna mlaznica za fen koja je lakša, izdržljivija i veoma moćna.* To je neophodan dodatak za fen za kosu, koji difuzuje vazduh iz fena kako bi ravnomerno osušio kosu.Napomena o zagrijavanju : * ovi Feni za kosu ne mogu koristiti koji vanjski prečnik ispod 4,0 cm ili preko 4,8 cm*specijalno za fen koji je naš prečnik 4,5 cm-4,8 cm*molimo koristite sa jastučićima od spužvaste gume(uključeni) zajedno ako je vanjski prečnik vašeg Fena 4,0 cm-4,5 cm napomena : ako postoji bilo kakvo pitanje o našem proizvodu,ne ustručavajte se da nas kontaktirate,mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata.

Specifikacija

Color:
Black;
Material:
Plastic;
Size:
as photo shown;
Package:
1xComb Nozzle 1xFlat Shape Nozzle 1xWide Mouth Nozzle 1xAnti-static comb 1xSharp tail comb
Features:
*By helping of the nozzles to a lookout gather and dispersed, reduce impact for your hair:
*Allows for quicker hair dryer experience;Plastic Black Hair Dryer Nozzle which is lighter, more durable, and very powerful.:
*It's an essential attachment for a hair dryer, that diffuses the air from the hair dryer to evenly dry your hair.:
Warming Note:
*These hair dryer can't use which outer diameter below 4.0cm or over 4.8cm:
*Special for hair dryer which our diameter are 4.5cm-4.8cm:
*Please use with sponge rubber pads(Included) together if your hair dryer's outer diameter are 4.0cm-4.5cm:
Notice:
If there is any question about our product,please no hesitate to contact us,we will respond within 24 hours.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine