Grejač ulja za masažu, grejač losiona konstantna temperatura, grejač losiona sa kompletom aluminijumske pumpe za flaše, unutrašnja podloga od aluminijumske legure sa jednom bocom, grejač za losion za Banje
Newbie

Grejač ulja za masažu, grejač losiona konstantna temperatura, grejač losiona sa kompletom aluminijumske

KM 23.94

Dostupno za naručivanje

Brzo zagrevanje : grejač eteričnih ulja se brzo zagreva i pomaže u održavanju konzistentne temperature sa sistemom konstantne kontrole temperature, pružajući vam prijatno iskustvo masaže Višenamjenski : ovaj višenamjenski grijač može se koristiti ne samo za grijanje ulja za masažu, već i za grijanje losiona, maziva i drugih proizvoda za njegu kože. Funkcija : nakon upotrebe, zagrijano ulje za masažu i drugi proizvodi za njegu kože koji se koriste za nanošenje na tijelo mogu se lako apsorbirati u kožu i ostati hidratizirani. Temperatura podesiva : temperatura ovog grijača eteričnih ulja je podesiva pomoću kabla za podešavanje temperature i automatske zaštite termostata. Prijenosni dizajn : ovaj grijač za losion od esencijalnih ulja sa jednom bočicom ima kompaktan dizajn, malu veličinu i malu težinu, što ga čini lakim za nošenje sa svim masažnim terapeutima i estetičarima. Grijač ulja za masažu, grijač losiona konstantna temperatura u boci, grijač losiona sa setom pumpe za boce od aluminija , Podesiva Aluminijska legura za jednu bočicu unutrašnja košuljica, Toplice za losion za Spa Specifikacija : vrsta artikla : grijanje ulja za Masažmaterijal : aluminij alloynapon : 110-250vupotreba : može se zagrijati esencijalna ulja kako bi se donijelo ugodno iskustvo masaže lista paketa : 1 x grijač eteričnog Ulja1 X kabel za podešavanje Temperature1 x boca eteričnog ulja (sa glavom pumpe) Napomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije nego što naručivanje.

Specifikacija

Item Type:
Massage oil heater
Material:
Aluminum alloy
Voltage:
110-250V
Use:
Can be heated essential oils to bring a pleasant massage experience
Package List:
1 x Essential Oil Heater1 x Temperature Adjustment Cable1 x Essential Oil Bottle (with Pump Head)
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine