Wrexil LEEWEE zaštitni Vinilni poklopac naljepnice za kožu za seriju X kože kože omotajte naljepnicu s dvije besplatne naljepnice za bežični kontroler 51995 naljepnica za omotavanje
Newbie

Wrexil LEEWEE zaštitni Vinilni poklopac naljepnice za kožu za seriju X kože kože omotajte

KM 0.33

Dostupno za naručivanje

Zaštitite svoju konzolu i kontrolere savršeno od nule i prašine Zaštitite svoje za Series X konzola i kontroleri savršeno od nule i prašine. Izrađen od visokokvalitetnog vinila sa dizajnom visoke rezolucije. Dođite sa 1 kožom konzole i 2 kože kontrolera.Lako uključeno, lako bez ostataka. Popularni Anime Uzorak Dizajniran Će Dobrodošlicu Vaš Omiljeni. Dobra koža naljepnica ne samo da pomaže u zaštiti vaše mašine od prašine i ogrebotina, već je i održava u dobrom izgledu.Specifikacija : Artikal : Vinilna koža cijelog tijela za X seriju X Pakovanje : 1 set skinova za seriju X console2 kom kože za series X controllers procedura instalacije : 1.Čiste ruke sa vodom2.Čisto obrišite površinu konzole i kontrolera3.Pažljivo i polako zalijepite naljepnicu na mašinu izuzetno Cool izgled : ove kože će vašoj konzoli i kontrolerima dati novi i cool izgledekskluzivne kože će se zalijepiti za vaš uređaj na besprijekoran način bez mjehurića-nije potrebno ljepilo! Sve što treba da uradite je da postavite skinove u položaj i primenite određeni pritisak da aktivirate usisivač. Vinil je napravljen sa nevidljivim vazdušnim kanalom, na ovaj način možete lako repozicionirati nalepnicu za savršeno uklapanje i ukloniti kože bez toplote ili dodatih hemikalija.

Specifikacija

Item:
Whole Body Vinyl Skin for X Series X
Package:
1 set skins for Series X console:
2 pcs skins for Series X controllers:
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
Extremely Cool Look:
This skins will give your Console and Controllers new and cool look
Exclusive skins will stick to your device in a seamless, air-bubble-free way - no adhesive necessary! All you need to do is place the skins in position, and apply some pressure to activate the vacuum. The vinyl is made with an invisible air channel, this way, you can reposition the decal easily for perfect-fit accuracy, and remove the skins without heat or added chemicals. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine