Lhllhl nordijska zidna polica dekoracija metalni zidni stalak za odlaganje kuhinjski dnevni boravak figurice zanati prikaz
Newbie

Lhllhl nordijska zidna polica dekoracija metalni zidni stalak za odlaganje kuhinjski dnevni

KM 24.80

Dostupno za naručivanje

Dobro iskoristite prazno mjesto iznad stola i stvorite toplo mjesto u kućnom stilu za organiziranje fotografija,knjiga i maganizaOva zidna polica potpuno mijenja način vašeg doma. Ažurirano vaš dom. Dizajniran sa zapaljenom završnom obradom od drveta i željeznog metalnog okvira, polica ne samo da može poboljšati vaš stil domaćinstva, već i za sve prostorije decotaion.Umorni ste od uobičajenog zida? Dođite i odnesite ovu ukrasnu plutajuću policu u svoju kuću. Ove zidne police su čvršće od opcija takmičara.Obezbedili smo svu dodatnu opremu za montažu i dolazi sa malo alata možete samo pratiti uputstva i montirati ovu policu za minut. Divan poklon : naša dekorativna zidna polica je bolji način za izlaganje slatkih i laganih predmeta.Polica zaista jedinstvenog izgleda, savršen poklon za vašu porodicu i friedns. Sa više boja i okrugli, kvadratni, oblik kabine, šesterokutni oblik zidni stalci opcioni. Dobro iskoristite prazno mjesto iznad stola i stvorite toplo mjesto u kućnom stilu za organiziranje fotografija,knjiga i maganiza.Ova zidna polica potpuno mijenja način vašeg doma. Ažurirano vaš dom.Dizajniran sa zapaljenom završnom obradom od drveta i željeznog metalnog okvira, polica ne samo da može poboljšati vaš stil domaćinstva, već i za sve prostorije decotaion.Umorni ste od uobičajenog zida? Dođite i odnesite ovu ukrasnu plutajuću policu u svoju kuću.Ove zidne police su čvršće od opcija takmičara.Obezbedili smo svu dodatnu opremu za montažu i dolazi sa malo alata možete samo pratiti uputstva i montirati ovu policu za minut.Divan poklon : naša dekorativna zidna polica je bolji način za izlaganje slatkih i laganih predmeta.Polica zaista jedinstvenog izgleda, savršen poklon za vašu porodicu i friedns.Sa više boja i okrugli, kvadratni, oblik kabine, šesterokutni oblik zidni stalci opcioni.Specifikacija : materijal : iron+wood Size : Hexagonal : 42*48cmpackage uključuje : 1 x storage rac Notice : stvarna boja može biti malo drugačiji od slike zbog različitih monitora i svjetlosni efekat.

Specifikacija

Material:
iron+wood
Size:
Hexagonal
Package Includes:
1 x storage rac:
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
Please allow 1-2cm deviation due to manual measurement.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine