TBGFPO 1 par Black Metal Bookends izdubljeni Štandovi za knjige lagani izdržljivi držači knjiga Neklizajući Nosači knjiga
Newbie

TBGFPO 1 par Black Metal Bookends izdubljeni Štandovi za knjige lagani izdržljivi držači knjiga Neklizajući

KM 2.00

Dostupno za naručivanje

Metalni šuplji držači za knjige uvijek će držati časopise, knjige, kataloge i registratore urednim na policama za knjige i sve to na vidiku Ovaj stalak za knjige je napravljen od vrhunskog metalnog materijala, koji je protiv rđe i korozije, flim, ali čvrst. Pogodno za dom, ured, bibliotečke police za knjige itd. Ovaj par držača za knjige usvaja Kreativni umjetnički izdubljeni dizajn, površina premazana prahom je glatka i protiv rđe. Pogodno za držač police za knjige home decorative. Slatka i izdržljiva, neće dodati visuad bulk na vašoj polici ili stolu. Čvrsti držači za knjige mogu klasifikovati različite knjige, držati svoju knjigu, časopise, fajlove i druge stvari, tako da vaš dom i Kancelarija postanu uredniji i uredniji. Idealno za dom, ured, školu, itd. Praktična, anti-skid i efikasna zaštitite svoje knjige i časopise. Metalni šuplji držači za knjige uvijek će držati časopise, knjige, kataloge i registratore urednim na policama za knjige i sve to na vidiku.Ovaj stalak za knjige je napravljen od vrhunskog metalnog materijala, koji je protiv rđe i korozije, flim, ali čvrst. Pogodno za dom, ured, bibliotečke police za knjige itd.Ovaj par držača za knjige usvaja Kreativni umjetnički izdubljeni dizajn, površina premazana prahom je glatka i protiv rđe. Pogodno za držač police za knjige home decorative. Slatka i izdržljiva, neće dodati visuad bulk na vašoj polici ili stolu.Čvrsti držači za knjige mogu klasifikovati različite knjige, držati svoju knjigu, časopise, fajlove i druge stvari, tako da vaš dom i Kancelarija postanu uredniji i uredniji.Idealno za dom, ured, školu, itd. Praktična, anti-skid i efikasna zaštitite svoje knjige i časopise.Specifikacija : materijal : Metal Color : Black Type : izdubljeni metalni držači za knjige veličina cca. 88u težini : cca. 280g Package uključuje : 1 par Metal Bookendnote : 1.Molimo dozvolite grešku 0 - 1cm zbog ručnog mjerenja. pls proverite da li vam ne smeta pre nego što licitirate.

Specifikacija

Material:
Metal
Color:
Black
Type:
Hollow-out Metal Bookends
Size Approx. 12x905x17.5cm/4.72x3.74x6.88in:
Weight:
Approx. 280g
Package Includes:
1 Pair Metal Bookend
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine