Jeusdf plutajuće zidne viseće police bijeli u oblikovan za Organizator prikaza u kupaonici ugaone Police s noćnim spavaonicama
Newbie

Jeusdf plutajuće zidne viseće police bijeli u oblikovan za Organizator prikaza u kupaonici ugaone Police s

KM 1.00

Dostupno za naručivanje

Materijal : Plastike Ove plutajuće police u obliku slova U imaju jednostavan, ali atraktivan izgled. čist savremeni stil. Jednostavna instalacija, uključeni su zidni okovi. Instalacija bez oznaka, bez probijanja, bez oštećenja zida. Pogodno za montažu na glatkim mestima kao što su PVC, keramičke pločice, mermer, metalne ploče, staklo itd. Materijal : Plastike. Ove plutajuće police u obliku slova U imaju jednostavan, ali atraktivan izgled. čist savremeni stil. Jednostavna instalacija, uključeni su zidni okovi. Instalacija bez oznaka, bez probijanja, bez oštećenja zida. Pogodno za montažu na glatkim mestima kao što su PVC, keramičke pločice, mermer, metalne ploče, staklo itd. Specifikacija : broj slojeva : Single Install Style : zidni Tip Tip : police za kupatilo veličina : 16.8cmmaterijal : Plastika.Ove plutajuće police u obliku slova U imaju jednostavan, ali atraktivan izgled.čist savremeni stil.Jednostavna instalacija, uključeni su zidni okovi. Instalacija bez oznaka, bez probijanja, bez oštećenja zida.Pogodno za montažu na glatkim mestima kao što su PVC, keramičke pločice, mermer, metalne ploče, staklo itd.Molimo vas da očistite zid prije instalacije, osušite i bez prašine. Dobiti za korištenje nakon upražnjeno za 15 minuta, učitati manje od 5 kg.Paket uključuje : 1 komad plutajuće Police Napomena : boja se može malo razlikovati zbog kalibracije boje svakog pojedinačnog monitora.Molimo dopustite malo mjerenje odstupanja zbog ručnog mjerenja.Može se koristiti kao ladica za kadu, ali i kao sto za laptop, držač za tablet, poslužavnik za doručak, ladica za knjige, pisaći sto itd.

Specifikacija

Number of Tiers:
Single
Install Style:
Wall Mounted Type
Type:
Bathroom Shelves
Size:
16.9x10.9x6.8cm , 32x10.9x6.8cm , 47.1x10.9x6.8cm
Material:
Plastic.
This U shape floating shelves boasts a simple yet attractive look.:
clean contemporary style.:
Easy to install, Wall fittings are included. Non-marking installation, no punching, no damage to the wall.:
Suitable for installation in smooth places such as PVC, ceramic tiles, marble, metal panels, glass, etc.:
Please clean the wall before installation, dry and dust-free. Get to use it after vacant for 15 minutes, load less than 5 kg.:
Package Includes:
1 Piece Floating Shelf:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.:
Can be used as a tub trim tray, but also as a laptop desk, tablet holder, breakfast tray, book tray, writing desk, etc. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine