SAWQF dvostruka hranilica za ptice posuda za hranu papagaj Waterer viseća posuda za vodu za životinje zalihe ptica šolje za piće proizvodi za kućne ljubimce
Newbie

SAWQF dvostruka hranilica za ptice posuda za hranu papagaj Waterer viseća posuda za vodu za životinje

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Posuda sa dvostrukim prorezom sa pola peska i pola voća je veoma praktična Hranilica za vodu; održavajte svoju pticu adekvatno hidriranom tokom cijele godine. Lako za čišćenje; neka vaše ptice uživaju u svježoj, čistoj vodi. Privucite divlje ptice; pogodno za ptice svih veličina. Koristite ovu viseću hranilicu da privučete veliki broj divljih ptica u svoju baštu. Posuda sa dvostrukim prorezom sa pola peska i pola voća je veoma praktična.Hranilica za vodu; održavajte svoju pticu adekvatno hidriranom tokom cijele godine.Lako za čišćenje; neka vaše ptice uživaju u svježoj, čistoj vodi.Privucite divlje ptice; pogodno za ptice svih veličina.Koristite ovu viseću hranilicu da privučete veliki broj divljih ptica u svoju baštu.Hranilica je napravljena od plastike i savršena je za održavanje vaših ptica adekvatno hidriranim tokom cijele godine.specifikacija : Status : potpuno novmaterijal : plastikaveličina : oko 10cm x 3,5 cm (Dužina x visina)boja : zelena, kao što je prikazano na slici pakovanje Uključeno : 1*hranilica za ptice (ne uključuje druge stvari)imajte na umu da zbog razlike u osvjetljenju i kompjuterskim monitorima ne možemo garantirati da je stvarna boja ista kao na slici.Usled različitih metoda merenja može doći do greške od 1-2 cm.Pogodno za baštu, dvorište, terasu.

Specifikacija

Status:
Brand new
material:
plastic
Size:
about 10cm x 3.5cm (length x height)
Color:
green, as shown in the picture
Package Included:
1*Bird feeder (not including other things):
Please note that due to the difference in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Suitable for garden, backyard, patio. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine