Potpuno za brojanje mobilnog telefona Potpuno za laptop Nositelj nosača Možete stajati bilo gdje, sjediti i leći, neka postolje odgovara vašem položaju, plasman nije ograničen
Newbie

Potpuno za brojanje mobilnog telefona Potpuno za laptop Nositelj nosača Možete stajati bilo gdje, sjediti

KM 40.40

Dostupno za naručivanje

Možete stajati bilo gdje, sjediti i leziti, neka postolje odgovara vašem položaju, postavljanje nije ograničeno, a možete ga gledati čak i kad ležite dvije osobe, a dvije osobe se ne mogu međusobno miješati, a dvoje se ne mogu međusobno miješati Za ured, slobodno vrijeme i zabavu Višenamjenski novi način izgled drame Dizajn dna nosača u obliku lučnog oblika čini donji kandži - poput stabilnog i nije lako padati. Prilagođavanje više uređaja, teleskopski raspon od 120 ~ 195 mm u potpunosti je prilagođen različitim modelima tableta i mobilnih telefona, a dostupni su različiti uređaji. Zakrenite univerzalnu kuglu nasumično i dobro pregledajte ugao gledanja, rotirajte slučajno na 360 °, održavajte udobno držanje, a ugao gledanja premješta se s vama. Neklizajući nožni jastučići, ne povrijedite jorgan, stavite ga u bilo gdje stabilnoj podršci, kliknite bez tresenja, aluminijski nosač od legure visoke čvrstoće, ne-meki materijal stabilan bez tresenja. Fleksibilna ruka sa dvostrukim presjekom, visina se može podesiti nasumično, podršku ruke sastoji se od dva čvorova, koja se mogu podesiti nasumično, a ugao nije ograničen, cijelo tijelo je lagano, izdržljivo, a ne teško, cijelo tijelo + visoko - Duljina aluminijske legure, kako bi se osigurala čvrstoća i lagana težina. Možete stajati bilo gdje, sjediti i leziti, neka postolje odgovara vašem položaju, postavljanje nije ograničeno, a možete ga gledati čak i kad ležite dvije osobe, a dvije osobe se ne mogu međusobno miješati, a dvoje se ne mogu međusobno miješati Za ured, slobodno vrijeme i zabavu. Višenamjenski novi način izgled drame Dizajn dna nosača u obliku lučnog oblika čini donji kandži - poput stabilnog i nije lako padati. Prilagođavanje više uređaja, teleskopski raspon od 120 ~ 195 mm u potpunosti je prilagođen različitim modelima tableta i mobilnih telefona, a dostupni su različiti uređaji. Zakrenite univerzalnu kuglu nasumično i dobro pregledajte ugao gledanja, rotirajte slučajno na 360 °, održavajte udobno držanje, a ugao gledanja premješta se s vama.

Specifikacija

    Material:
abs
    Size:
About  Before telescopic
    Chuck adjustment:
120~195mm
    Height adjustment:
220~300mm
Package List:
    1x mobile phone holder:
Notes:
    Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
    Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine