Nestatički Monitor sa narukvicom siguran ESD Monitor sa narukvicom za elektroniku
Newbie

Nestatički Monitor sa narukvicom siguran ESD Monitor sa narukvicom za elektroniku

KM 0.67

Dostupno za naručivanje

Osetljiv i praktičan : Fool proof dizajn, elektrostatička narukvica ne uspijeva, A Prekidač za napajanje mora biti ručno isključen Odličan materijal : napravljen od kvalitetnog materijala od plastike i nerđajućeg čelika, poseduje jaku otpornost na koroziju i izdržljiv. Stabilan i siguran : koristeći mikroračunarske čipove, performanse kola su stabilne, a standardno napajanje za sertifikaciju je konfigurisano da obezbedi. Automatski ALARM : može pratiti stanje habanja elektrostatičke trake za ručni zglob operatera i stanje uzemljenja u realnom vremenu, i automatski alarmira kada dođe do abnormalnosti. Široka primena : osetljivost alarma se lako podešava, a može je koristiti većina elektrostatičkih narukvica na tržištu, sa širim opsegom. Specifikacija : vrsta artikla : ESD monitor za narukvicu Materijal : Plastika, nerđajući čelicispecifikacije : US Plug 100-240vkako koristiti : 1. Prvo spojite žicu za uzemljenje elektrostatičkog alarma na pouzdanu ESD žicu za uzemljenje2. Iz razloga, molimo vas da koristite napajanje sertifikovano propisima, koristite standardno napajanje za napajanje elektrostatičkog alarma i umetnite DC utikač u bilo koji interfejs za napajanje kućišta alarma3. Umetnite kvalifikovanu elektrostatičku narukvicu u ulazni interfejs alarma4. Uključite prekidač za uključivanje u uključeno, tada alarm počinje da radi, zeleno svjetlo znači normalno, crveno svjetlo znači nenormalno5. Ako je alarmno svjetlo crveno i alarm se oglasi, a elektrostatički zglob je kvalifikovan, što ukazuje da je otpor ljudskog tijela osobe koja se koristi prenizak. U ovom trenutku, osjetljivost CAL-a na prednjem dijelu trupa može se podesiti na zeleno svjetlopackage lista : 1 x Host1 x Adapter1 Cord1 x žica za Uzemljenje1 x Korisnički priručnik Napomena : elektrostatički alarm sa narukvicom je povezan sa žičanom narukvicom od 1mω. Normalno stanje : zeleno svjetlo uključeno znači da su narukvica i žica za uzemljenje normalne; stanje alarma : zvuk alarma i crveno svjetlo uključeno znači da je narukvica isključena ili labava, ili je uzemljenje nenormalno, a pad je nenormalan.

Specifikacija

Item Type:
ESD Wrist Strap Monitor
Material:
Plastic, stainless steel
Specifications:
US Plug 100-240V
How to Use:
1. First connect the ground wire of the electrostatic alarm to a reliable ESD ground wire:
2. For reasons, please use the power supply certified by the regulations, use the standard power supply to supply power to the electrostatic alarm, and insert the DC plug into any power interface of the alarm body:
3. Insert the qualified electrostatic wristband into the Input interface of the alarm:
4. Turn the power switch off to on, then the alarm starts to work, the green light means normal, the red light means abnormal:
5. If the alarm light is red and the alarm sounds, and the electrostatic wrist is qualified, which indicates that the human body resistance of the person in use is too low. At this time, the sensitivity of the CAL on the front of the fuselage can be adjusted to the green light:
Package List:
1 x Host:
1 x Adapter:
1 Cord:
1 x Ground Wire:
1 x User Manual:
Note:
The electrostatic wristband alarm is connected to a 1MΩ corded wristband. Normal State:
Green light on means the wristband and grounding wire are normal; Alarm State

Uz robu koja se daje prilikom kupovine