HAPPLiGNLY pet mreža za teretnu prikolicu protiv pada, sigurnosna mreža za uže za djecu mreža za zaštitu stepenica, mreža za vrtnu ogradu najlonska dekorativna mreža u boji, mreža za užad za stropne ukrase za zatvorene restorane
Newbie

HAPPLiGNLY pet mreža za teretnu prikolicu protiv pada, sigurnosna mreža za uže za djecu mreža

KM 2.00

Dostupno za naručivanje

Veličina mreže za zaštitu djece * prečnik užeta : 8 cm * 4 mm (3 inča * 0,15 inča) Ograničenje opterećenja : 300 kg / 661 lbs. Napravljen od debelog najlonskog materijala, čvrst za upotrebu u unutrašnjim i vanjskim balkonskim stepenicama za sigurnost bebe.Spriječite dojenčad, malu djecu, kućne ljubimce ili igračke i druge predmete da padnu kroz proboje rukohvata. Kada ne morate da koristite mrežu za decu, možete je saviti i lako skladištiti. Molimo kupite u skladu sa vašim stvarnim potrebama mreža za dekor u boji. Imamo i druge mreže za užad koje možete prilagoditi (prečnik užeta, veličina mreže, dužina * širina). Meki materijal, neklizajući i izdržljiv, protiv habanja. Zaštitna mreža se može izrezati u oblik i veličinu koju želite bez uticaja na trajnost mreže. Nije samo kao sigurnosna mreža za mačke već i kao dekorativna mreža.Na ovaj najlon možete okačiti dječije ručno izrađene radove rope.It pogodan je i za sve vrste scena, stepenica, zabavnih parkova, javnih objekata itd. Zaštitna mreža za užad posebno je dizajnirana za balkon i stepenice za zaštitu sigurnosti djeteta. Precizno ožičenje, izrada, pečenje i bojenje na visokim temperaturama, antikorozivno, vodootporno, zaštita od sunca, nije lako izbledeti. Može se koristiti i kao mreža za mačke kako bi se spriječilo pad malih kućnih ljubimaca. Poštovani roditelji, za sigurnost vašeg djeteta, trebali bi postaviti zaštitnu mrežu. Dobar je pomagač u zaštiti sigurnosti djece.Specifikacija : ● Naziv proizvoda : mreža za zaštitu stepenica● materijal : najlonsko uže● mreža : 8cm● prečnik najlonskog užeta : 4mm● : mreža za užad se lako postavlja, prvi tip : instalacija na navijanje; drugi tip instalacije kuke.● Ako imate druge zahtjeve za veličinu, kontaktirajte nas.★Zaštitna mreža također podržava prilagođene veličine i boje, kontaktirajte nas ako vam zatreba.★ Bez uticaja na trajnost mreže, možete je izrezati na oblik i veličinu koju želite.● Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite grešku od 1-3cm i uvjerite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Specifikacija

● Product name:
Stair protection net
● Material:
nylon rope
● Mesh:
8cm
● Nylon rope diameter:
4mm
● :
The rope net is easy to install, the first type
● If you have other size requirements, please contact us.:
★The protective net also supports custom sizes and colors, please contact us if you need it.:
★ Without affecting the durability of the net, you can cut it into the shape and size you want.:
● Due to manual measurement, please allow an error of 1-3cm, and make sure you don't mind before ordering.:
● All products are taken in kind, but due to factors such as shooting technology, light, display parameters, etc., there will be a slight chromatic aberration between the actual color and the received photo. Please refer to the actual product received, please understand.:
➤After receiving the goods, please check the goods. If you have any questions, please feel free to contact us via email. I am very happy to serve you and wish you a happy shopping.:
➤If you still have not received the product within 30 days, you can leave us a message, and we will reply to you within 24 hours. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine