Kućna ograda za krevet za malu djecu za bračni krevet, šine za krevete za malu djecu, ograda za djecu za djecu za malu djecu, ograde za krevet za malu djecu & štitnici za krevet za malu djecu & štitnici za šine za blizance, dušek pune veličine
Newbie

Kućna ograda za krevet za malu djecu za bračni krevet, šine za krevete za malu djecu, ograda

KM 1.67

Dostupno za naručivanje

?100% sigurna ograda za dječje krevete : šina za krevet sa svojom čeličnom konstrukcijom, 100% netoksičnim materijalima, prozračnom mrežastom podlogom za neograničen protok vazduha, otpornom na habanje, udobnom za dodir, nije lako kidati, lako se može zamijeniti i očistiti, bez ftalata, može u potpunosti zaštititi bebu i pogodno je posmatrati pokrete djeteta u bilo kojem trenutkuU međuvremenu,dječje šine za krevete sa sigurnosnim bravama za djecu pružaju dvostruku zaštitu za djecu kako bi se spriječilo da djeca otvore šipku za krevete. ✅Lako se instalira i sklopivo : ova čvrsta šina za krevet za malu djecu bez alata za ugradnju i žene mogu samostalno postaviti tri bočne šine za krevet za 30 minuta bez druge pomoći. Nadograđeni štitnik za šine za dečije krevete omogućava jednostrano otvaranje jednom rukom brzo, što je pogodnost za majke sa djetetom u ruci, također štitnici za šine sa odvojenom gornjom prečkom, što je pogodno za sjedenje na rubu kreveta i nesmetano igranje s djetetom kada klizi niz njega. ?Zaštita ograde za krevete za malu djecu : nadograđene šine za krevete za malu djecu kombinuju funkcionalnost, svestranost i udobnost. Homeal baby bed guard rail je dovoljno čvrst da lako primi težinu vašeg mališana, a istovremeno obezbeđuje mirnu noć za aktivan spavač i bezbedno mesto za igru beba sa bratom ili sestrom dok sprečava bebu da se kotrlja sa kreveta. Postoje različite veličine 39"/53.7" šina za malu djecu za dvokrevetne/pune/dvokrevetne/Kraljičine / kraljevske krevete. ⭐Podesiva visina i bešavni dizajn : šina za krevet za bebe ima 17 rupa na dnu, visina osnove se može podesiti od 1,2 do 12,5 inča (visina se može podesiti od 30 inča do 40,5 inča), odgovara dušecima svih debljina i stilova. A donja šipka ograde za krevet čvrsto pritiska madrac kako bi se izbjegao razmak između zaštitne ograde i dušeka, što može uzrokovati da vaše dijete padne ili zaglavi u procjepu. ?Pogodno za bilo koju vrstu kreveta : ograda za dečiji krevet pogodna za dečiji krevet,krevet od punog drveta, dečiji krevet, ugrađeni krevet, ravni krevet, debeli krevet za dušeke i druge krevete velikih dimenzija.

Specifikacija

Color:
Grey, Pink
Dimensions of each rail:
39/53.93/59/70.8”/74.8/78.7/82.68” L x 30” H
Base height:
1.2 to 12.5 H
Material:
all steel frame + soft material wrapping protection.
Mode:
One-hand to open & easy to hide the toddler bed rail.
Fixation:
High-quality steel frame structure + base cross holder (Can be fixed with screws).
Suitable For:
kid bed, leather bed, solid wood bed, kid bed, built-in bed, flatbed, thick mattresses bed, and other large-size beds.
How to install the rail:
1.Connect the upper and lower connecting tube.:
2.Install the upper and lower connecting tube into the fence net cover.:
3.Install the two sides of the upper and lower connecting tube into the slots of the lifting rod.:
4.Use special screws to lock the left and right lift rob and the base.:
5.Pull the fence net cover zipper together.:
TIPS:
If you receive the goods without instructions or you have a problem with the installation, please don’t worry, contact us immediately, we will help you in time.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine